Stegt flæsk i Actifry
Stegt flæsk! Mmm.. Bare tanken kan sætte munden i vand. Det er en rigtig klassisk, dansk ret som alle kender. Stegt flæsk med persillesauce er så dansk, at det i 2014 blev kåret som Danmarks nationalret. Det sprøde flæsk, serveret med en cremet persillesauce og gode danske kartofler, smager simpelthen bare så godt! Det er virkelig nemt at lave i Actifry, så det skulle selvfølgelig prøves. Kartoflerne og persillesaucen har vi selvfølgelig lavet på komfuret, men flæsket kan du lave i din Actifry. Og det er virkelig nemt!
Der findes rigtig mange forskellige måder at lave stegt flæsk på. Nogle sværger til at lave det i ovnen, mens andre vil have det fra panden. Der findes folk som foretrækker at panere flæsket først, og andre som bare vil have det som det er.
Vi er på sidstnævnte hold. Der er ingen grund til at panere kødet, da det bliver så lækkert og sprødt uden. I denne opskrift viser dig hvor nemt du kan lave sprødt stegt flæsk i din Actifry. Det er kort opskrift, for det laver næsten sig selv! Du skal stort set bare komme flæsket i din Actifry, og så laver maskinen resten.
Vi serverer selvfølgelig vores stegte flæsk med en god, hjemmelavet persillesovs, og med kogte kartofler. God fornøjelse!
- Nu bliver det nemt! Stegt flæsk i Actifry er virkelig simpelt at lave, og det kan ikke gå galt.
- Kom dine skiver flæske i din Actifry, og salt efter smag. Husk at lade rørearmen blive i. Giv det cirka 40 minutter. Den endelig stegetid afhænger af din maskine, og hvor meget flæsk du laver.
- Selvom du har rørearmen i, kan du med fordel lige stoppe maskinen og røre rundt i skiverne, et par gange under tilberedningen. Så undgår du at dine skiver flæsk samler sig i en klumb.
- Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER