OBH Actifry Genius

Tefal actifry Genius
Actifry Genius kan købes hos Whiteaway til 1.227,- HER

Actifry Genius

OBH Actifry Genius er den nyeste model i OBHs populære Actifry familie. Modellen adskiller sig fra de andre Actifry modeller, ved at have 9 smarte tilberedningsfunktioner. Dermed bliver det endnu nemmere for dig at lave dine favoritterretter, til perfektion. Hver evig eneste gang! Det sparer dig for tid i hverdagen, som du i stedet kan bruge sammen med familien.

Den smarte non-stick teknologi sikrer dig at maden aldrig brænder på, og gør samtidig opvasken nem, da den selvfølgelig kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Actifry Genius anvender den eksklusive Dual Motion-teknologi, som kombinerer cirkulation af varm luft og rolig omrøring. Det gør madlavningen meget nemmere og sikrer dig et perfekt resultat, hver gang.

De 9 smarte tilberedningsfunktioner gør det muligt at lave pommes fritter, stegt ris, wokretter og meget mere. Alt du skal gøre er at vælge det ønskede program på displayet, og så ellers lade din Actifry Genius gøre resten. Som noget helt nyt har Actifry Genius en smart funktion som automatisk holder maden varm, efter den er tilberedt.

Den nye Actifry Genius har en madlavningskapacitet på 1,2 kilo, hvilket svarer til 5 portioner. Dermed kan du sagtens lave mad til hele familien i din Actifry Genius. Som alle andre Actifry modeller kræver det næsten ingen, eller meget lidt olie for at lave din livretter. Det sikrer dig at din madlavning bliver mere fedtfattig og forhåbentlig en smule sundere end ellers.

Actifry Genius kan købes hos Whiteaway til 1.227,- HER

OBH Actifry Genius XL

Laver du ofte mad til mange mennesker, eller har du en stor familie, så findes der selvfølgelig også et alternativ til dig. Actifry Genius fåes i en smart XL model, som nemt laver større portioner mad.

XL versionen har en madlavningskapacitet på 1,7 kg hvilket svarer til hele 8 portioner. Det gør det nemt for dig at tilberede mad til større selskaber, eller til den store familie. Som alle andre Actifrys har Actifry Genius XL selvfølgelig den smarte non-stick skål, som nemt og hurtigt rengøres. Den tåler selvfølgelig også at komme i opvaskemaskinen.

Actifry Genius kan købes hos Whiteaway til 1.227,- HER

Det smarte transparente låg gør det nemt for dig at følge med i madlavningen undervejs. Selve skålen tages nemt ud og kan rengøres i opvaskemaskinen. Det samme kan rørearmen som blot kræver et enkelt tryk for at tages ud. OBH har gjort meget ud af at deres produkter skal være nemme at anvende, og gøre rene. Jo nemmere det er at anvende køkkenprodukter, jo nemmere og sjovere bliver madlavningen.

Actifry Genius pris

Priserne på Actifry Genius svinger meget, alt efter hvor du køber den henne. Som så meget andet elektronik, og køkkenudstyr, kan der være store penge at spare ved at kigge sig for. Der er rigtig mange forhandlere af Actifry i danmark, og mange af dem findes online. Det betyder at du nemt og hurtigt kan skabe dig et overblik over Actifry priser. Vi anbefaler altid at man bruger god tid til at tjekke markedet efter, så du ikke risikerer at købe din nye Actifry til en for høj pris.

Hos Whiteaway har de altid et stort udvalg af Actifry modeller, og de er også meget konkurrencedygtige når det kommer til priser. Du kan finde Actifry Genius på deres webshop ved at klikke HER. Whiteaway har stort set alle modeller på lager, så du finder helt sikkert den du skal bruge hos dem.

Med Actifry Genius kan du lave alle dine favoritretter – bare nemmere og stort set uden fedtstof! Actifry fungerer specielt godt til at lave alle dine favoritter fra grillbaren. Så uanset om du har lyst til sprøde pommes fritter, eller lækre chicken nuggets, så kan du lave dem i din Actifry! Og samtidig uden at skulle bruge alt for meget fedtstof. De 9 smarte programmer gør det samtidig meget nemmere at lave forskellige retter til perfektion. Prøv den geniale pommes frittes funktion, som gør dine pommes helt perfekt – hver gang!

Brug for inspiration? Find alle vores lækre Actifry retter i vores store opskrift database HER.