Køkkenmaskine test

Find den bedste køkkenmaskine her

Hvis du ligesom mange andre danskere bruger meget tid i køkkenet, så er en god køkkenmaskine et must-have. En køkkenmaskine kan hjælpe dig med at gøre madlavningen nemmere. Hvis du bager meget, kan en røremaskine være et fantastisk alternativ til at ælte dejen selv. På den måde frigiver du en masse tid, som du kan bruge på at lave de øvrige trin i din madlavning.

En køkkenmaskine kan være med til at løfte din madlavning et niveau, og give dig langt flere muligheder i madlavningen. Går du og overvejer at anskaffe dig en køkkenmaskine, er det vigtigt at vide, at der findes et kæmpe udvalg af køkkenmaskiner. Det kan derfor være uoverskueligt, at finde frem til den rette.

Det vil vi forsøge at hjælpe dig med. Her på siden har lavet en guide til forskellige køkkenmaskiner. Her vil vi kigge nærmere på flere forskellige køkkenmaskiner, i forskellige prisklasser. De billigste koster fra kun 1.000,- kroner, og de dyreste nærmer sig en pris på hele 7.000,-. Dog er det ikke sikkert at den helt dyre er den rette for dig, da de fleste kan nøjes med langt mindre. Læs vores køkkenmaskine guide, og bliv klogere.

Køkkenmaskine eller røremaskine?

Der er stor forskel på hvad de forskellige butikker, kalder deres maskiner. Som udgangspunkt er køkkenmaskine en fælles betegnelse for røremaskiner og foodprocessorer. En røremaskine har typisk færre funktioner end en foodprocessor, som typisk både kan blende, skære og mikse. En røremaskine kan typisk kun røre. Derfor bruger man typisk en røremaskine til de lidt lettere opgaver, såsom at ælte dej, piske æg og lignende.

I praksis vil du opleve at det der egentlig er en røremaskine, ofte bliver kaldt for en køkkenmaskine. Derfor vil vi i vores guide, som udgangspunkt altid kalde maskinerne for køkkenmaskiner.

GEAR Jane 2.1 Creme Køkkenmaskine

BEDSTE PRIS: 958,- hos Whiteaway.com – se mere HER

Gearjane-21-køkkenmaskine

Gear Jane 2.1 er en prisbillig køkkenmaskine, da den kan fåes til 1000,- kroner hos Wupti. Det gør den til en af de billigste køkkenmaskiner i vores test. Ikke desto mindre er den et rigtig godt køb. Gear Jane 2.1 har en kraftig motor på hele 1000w, som betyder at du kan røre stort set alt sammen, uden problemer. Maskinen er udstyret med variabel hastighed, som sikrer dig fuld kontrol over maskinen, uanset hvad du er ved at røre sammen.

Et godt tip er altid at starte med en lav hastighed, hvis du mikser noget med stor belastning. Det kan være en tungere dej, f.eks til rugbræd. Med Gear Jane 2.1 kan du vælge i mellem 12 forskellige hastigheder, hvilket gør det muligt at håndtere alt fra en let mayonaise, til en større omgang dej.

Der medfølger en skål på 4,3 liter i rustfrit stål. Det smarte beskyttelseslåg gør det muligt at tilsætte ingredienser i mens maskinen mikser, uden at det sprøjter ud over det hele. Beskyttelseslåget kan nemt tages af, så det behøves kun at bruges til behov. Med til Gear Jane 2.1 Medfølger der de 3 typiske redskaber – piskeris, dejkrog og rørespade. Alle redskaberne er i rustfrit stål, ligesom skålen, hvilket betyder at de nemt kan komme i opvaskemaskinen.

Med den lave pris, og kraftige motor i mente, så er Gear Jane 2.1 et af de absolut bedste køb, når man ser på hvad man får for pengene. Gear Jane 2.1 fåes i flere forskellige pastelfarver, så den pynter i et hvert køkken.

BEDSTE PRIS: 958,- Hos Whiteaway.com – se mere HER

Kenwood KVL4100s

Kenwood KVL4100s er en kraftfuld røremaskine fra populære Kenwood. Kenwood KVL4100s maskinen er en effektiv røremaskine, i et praktisk og yderst funktionelt design. Den kommer med en KÆMPE skål på hele 6,7 liter, så du kan virkelig lave store portioner. Den er designet til at være en robust maskine, hvilket blandt andet ses med blenderkanden i kraftigt glas, som er modstandsdygtig overfor både stød og slag. Samtidig er der tre praktiske strømudtag, som kan bruges til at montere andre køkkenredskaber.

Motoren har en effekt på 1200 watt, hvilket er i den højere ende i bland Kenwood køkkenmaskiner. Det er mere end rigeligt til hverdagsbrug. Maskinen kan uden problemer lave store portioner dej, eller bruges til at mikse dressinger.

Du har mulighed for at indstille hastigheden i flere niveauer, hvilket sikrer at motoren ikke overbelastes. Samtidig kan alle delene tåle at komme i opvaskemaskinen, selvom de også er nemme at vaske op i hånden. Derudover har denne røremaskine en forholdsvis lang ledning, på hele 134 cm, hvilket giver flere muligheder for at placere maskinen i køkkenet.

Som en ekstra fordel, har du mulighed for at tilkøbe forskelligt tilbehør til din Kenwood KVL4100s. Du kan blandt andet købe en ismaskine og en smart kødhakker, som gør det muligt for dig at hakke dit eget kød.

BEDSTE PRIS: 3.399,- hos Whiteaway.com – se mere HER

Ankarsrum Assistent AKM 6220 køkkenmaskine

BEDSTE PRIS: 3.999,- hos Whiteaway.com – se mere HER

Ankarsrum AKM 6220

Ankarsrum Assistent AKM 6220 ælter ifølge Politiken som en drøm. Det er en virkelig populære røremaskine, som imponerer i de fleste tests. Denne køkkenmaskine har en anderledes måde at røre på, som man lige skal vende sig til. Dog har systemet fået ekstremt meget ros, for sine evner til at røre ting sammen. Modsat klassiske køkkenmaskiner, bruger Ankarsrum Assistent AKM 6220 et system hvor det er selve skålen, og ikke redskaberne, som drejer rundt.

Ankarsrum Assistent AKM 6220 bruger en særlig kombination med æltekrog og dejskraber, hvor dejskraberen konstant sørger for at der ikke sidder dej på kanten af skålen, samtidig med at æltekrogen ælter dejen godt sammen.

Motoren i Ankarsrum Assistent AKM 6220 køkkenmaskinen er på 800 watt og skålen kan holde 7 liter. Det betyder at det er en af de større køkkenmaskiner, og du kan snildt lave en stor omgang dej i den. På trods af den lidt alternative røremetode, så roses Ankarsrum AKM 6220 for at være støjsvag, selv ved de helt tunge ælteopgaver.

Maskinen har en virkelig simpel betjening. Der er to betjeningsknapper, én til at tænde og én til at slukke. Derudover er der knappen til at styre hastigheden. Det giver dig en simpel og trinløs hastighedsregulering. Ankersrum Assistent køkkenmaskinen er også udstyret med en overbelastningssikring, så du ikke risikerer at brænde motoren af, ved for høj belastning.

Som standard kommer maskinen med dejrulle, dejkrog, dejspartel, kantskraber, dobbeltpiskeris og et smart låg til skålen. Derudover kan du tilkøbe flere forskellige typer tilbehør. Det smarte retro design sikrer at den er pæn nok til at have stående fremme i køkkenet. Det er klart en fordel, for med sine 8,6 kilo, er det en af de tungere røremaskiner. Du bør derfor finde et fast sted at stille den, da den kan være lidt for tung til at flytte frem og tilbage, hver gang den skal bruges.

BEDSTE PRIS: 3.999,- hos Whiteaway.com – se mere HER

KENWOOD KVL8300S CHEF TITANIUM XL køkkenmaskine

BEDSTE PRIS: 5.999,- hos Whiteaway .com – se mere HER

KENWOOD KVL8300S CHEF TITANIUM XL

Det er en af dyrere maskiner, men kvaliteten er også derefter. En virkelig fantastisk køkkenmaskine, som kan klare de fleste opgaver. Den har en kraftig 1700 watt motor, som uden problemer kan røre en tung dej sammen. Derudover har KENWOOD KVL8300S CHEF TITANIUM XL en røreskål på 6,7 liter, hvilket er i den absolut høje ende i blandt køkkenmaskiner.

Kenwood er berømte for at lave robuste maskiner, og KMM060 Major er også produceret med kvalitet for øje. De solide materialer og gode finish, gør det til en leg at bruge maskinen. Man føler virkelig at det er kvalitet, og at maskinen kan tåle at arbejde.

Det er muligt at vælge i mellem forskellige hastigheder, alle med glidende overgang. Det øger komforten, da den glidende overgang betyder at du ikke vil opleve nogle voldsomme ryk i maskinen. Samtidig hjælper det til at øge maskinens levetid.

Samtidig medfølger der 5 forskellige redskaber, som giver dig flere muligheder for at tilberede din mad. Køkkenmaskinen har lys i drejeknappen og i hovedet, så du kan følge med i hvad der foregår i skålen.
Der er et kraftudtag i toppen af maskinen, som kan bruges til at tilføje ekstra tilbehør. Du kan blandt andet tilkøbe en blender, en ismaskine og en kødhakker. Det giver dig en masse muligheder for at tilpasse maskinen til dine behov. Et virkelig godt køb, til den kræsne hjemmekok.

BEDSTE PRIS: 5.999,- hos Whiteaway .com – se mere HER

Severin Køkkenmaskine med blender

BEDSTE PRIS: 1.999,- hos Whiteaway.com – se mere HER

Severin Køkkenmaskine med blender

Severin køkkenmaskinen hører til i den billige ende, men det betyder ikke at der er gået på kompromis med kvaliteten. Severin er et tysk firma, som i mange år har produceret gode husholdningsmaskiner.

Motoren er på 500 watt, hvilket hører til i den lave ende. Det er dog mere end nok til almindelig madlavning. Du har mulighed for at indstille maskinen til 6 forskellige hastigheder, samt en puls funktion. Det betyder at maskinen sagtens kan klare de opgaver du stiller den, på trods af sin mindre motor. Du bør dog altid skrue ned for hastigheden ved opgaver med stor belastning. Så sikrer du dig at motoren ikke overbelastes.

Køber du Severin køkkenmaskinen får du samtidig en blender. Den smarte 2-delte maskine har en blender monteret på toppen. Det sparer plads, og giver dig flere muligheder for at lave spændende opskrifter med maskinen. Der medfølger dejkrog, piskeris og rørespade. Skålen er på 4 liter, hvilket også er i den lave ende. Men det er mere end nok til dagligdagens madlavning.

Severin køkkenmaskinen er en prisbillig løsning, til dig som ikke nødvendigvis vil bruge din køkkenmaskine hver uge. Køb den som en begynder maskine, og oplev glæden ved en køkkenmaskine.

BEDSTE PRIS: 1.999,- hos Whiteaway.com – se mere HER

KitchenAid Artisan standmixer køkkenmaskine

BEDSTE PRIS: 3.395- hos Whiteaway.com – se mere HER

KitchenAid Artisan standmixer køkkenmaskine

En af de klassiske køkkenmaskiner, som de fleste kender. KitchenAid Artisan er en af de mest populære røremaskiner, og den ses i mange danske hjem. Den fåes i et utal af forskellige farver, så man virkelig kan få lov til at udtrykke sig.

Den kommer med 5 års garanti, men er i så høj kvalitet, at du får en fantasisk maskine i rigtig mange år. Prisen er derfor også i den høje ende, men den er hver en krone værd. KitchenAid køkkenmaskinen er lavet i metal, hvilket sikrer holdbarhed og stabilitet. Alle KitchenAid maskinerne bruger håndbygget teknik, hvilket betyder at de i gennemsnit har en levetid på 30 år.

Da motoren drives af tandhjul, fremfor kilerem som mange andre køkkenmaskiner, bliver den mere støjsvag. Det er især en fordel for børnefamilier, da du så kan bruge maskinen med god samvittighed, selvom ungerne er lagt i seng. Det unike planetariske røresystem sikrer at de stærke mixerblade får blandet alle ingredienser grundigt.

Du har nærmest uendelige muligheder for at tilkøbe tilbehør, da de smarte koblingsled gør det muligt at anvende over 15 forskellige typer af tilbehør. Skålen er på 4,8 liter, hvilket er rigtig fint til hverdagsbrug.

BEDSTE PRIS: 3.395- hos Whiteaway.com – se mere HER

Gode råd til køb af køkkenmaskine

Før du går ud og investerer i en køkkenmaskine, er der en række ting som er vigtige at overveje. Først og fremmest bidrager en køkkenmaskine til din madlavning, og det er derfor vigtigt at du finder en køkkenmaskine som passer til dine behov. Ellers ender den bare med at stå i skabet, og ikke blive bruget. Det er synd, både fordi de ofte er en dyr maskine, men også fordi den virkelig kan gøre din madlavning nemmere.

Samtidig skal du overveje hvad du regner med at bruge den til. Hvis du blot skal røre en kagedej en eller to gange om måneden, så er det måske lidt voldsomt at gå ud og købe en dyr røremaskine. Så kunne det være at du kunne nøjes med en lidt billigere maskine. Er du derimod typen som vil bruge din køkkenmaskine hver dag, så kan det måske give god mening at bruge lidt ekstra penge, og få en virkelig kvalitetsmaskine.

For en ting er prisen for din køkkenmaskine, noget helt andet er hvor god den er til at arbejde. Der er stor forskel på hvor kraftige maskinerne er, og hvis du f.eks skal lave meget store portioner, er det vigtigt at du køber en køkkenmaskine med en kraftfuld motor. Samtidig bør du sikre dig at skålen der medfølger, er stor nok til dine behov. De fleste skåle er på 4-5 liter, men de fåes også helt op til 7-8 liter, hvilket nok er overkill i forhold til de fleste.
Som udgangspunkt kommer de fleste røremaskiner og køkkenmaskiner med 3 redskaber, piskeris, dejkrog og rørespade. Hvis du får brug for andre ting, skal det også med i dine overvejelser. Der findes et utal af muligheder for at købe køkkenmaskiner med alverdens tilbehær. Der findes maskiner med indbygget blender, maskiner med mulighed for at tilkoble en kødhakker og meget mere. Undersøg om det er noget du kunne få brug for, så du sikrer dig en køkkenmaskine som har mulighed for at koble tilbehør til.

Hvilke fordele er der ved en køkkenmaskine?

Der er rigtig mange fordele ved at købe en køkkenmaskine. Først og fremmest gør det din madlavning nemmere, da den klarer alt det hårde røre- og piskearbejde for dig. Derudover vil vi her beskrive nogle af de større fordele.

Alt-i-en maskine

Som du kunne læse tidligere, så kan en køkkenmaskine løse virkelig mange opgaver. Det er hårdt at ælte en dej sammen, så hvorfor ikke lade maskinen klare det? Samtidig slipper du for at stå med et håndpiskeris, da din køkkenmaskine også kan klare den opgave. Fars er heller ikke noget problem. Du skifter bare til rørespaden, og lader maskinen blande resten.

En køkkenmaskine laver altså kort fortalt alt det hårde arbejde for dig. Det sparer dig for kræfter, og giver dig mere tid til andre gøremål. Du skal reelt set ikke gøre andet end at finde de rigtige ingredienser frem. Så tager din køkkenmaskine sig af resten. Samtidig kan maskinen som sagt lave alverdens ting, så du slipper for at købe flere forskellige køkkenredskaber, da din køkkenmaskine klarer opgaven.

Masser af muligheder for tilbehør

De fleste køkkenmaskiner har den ekstra fordel, at de har en række kraftudtag. De kan bruges til at montere forskelligt tilbehør, som giver dig flere muligheder med din madlavning. Der findes rigtig meget forskelligt udstyr til køkkenmaskiner, og det gør en køkkenmaskine til en fleksibel del af køkkenet.

Udover de redskaber som følger med maskinen, er der en række populære tilbehør. Noget af de mest købte tilbehør til køkken- og røremaskiner, er råkostjern, blendere, saftpressere eller kødhakker. Med en kødhakker får du mulighed for selv at lave helt friskt hakkekød.

Før du køber din køkkenmaskine, skal du være opmærksom på modellens alder. De ældre modeller har ikke altid de samme muligheder for tilbehør, så hvis det er noget du vil gøre brug af, bør du købe en nye maskine. Eller i hvert fald sikre dig at din nye køkkenmaskine har mulighed for at tilkoble ekstra tilbehør.

Vil du have fleste mulige tilbehørsmuligheder, så anbefaler vi at du køber en maskine fra Kitchenaid eller Kenwood. Det er to yderst populære køkkenmaskine producenter, som er kendte for deres mange muligheder for tilbehør.

Køb din køkkenmaskine på tilbud

De mest populære køkkenmaskiner på markedet, ligger typisk i prisklassen 3-6.000 kroner. Det er rigtig mange penge at bruge på en køkken- og røremaskine. Derfor er det vigtigt at du finder en maskine som passer til dine behov. Du kan med fordel købe en køkkenmaskine med masser af tilbehør. Det betyder at du får endnu flere muligheder for at bruge din nye maskine, hvilket kan være med til at retfærdigøre den høje pris. I stedet for at købe separate maskiner til piskning, blending og til at hakke kød, så kan du vælge at købe en køkkenmaskine, som kan klare det hele.

Derudover kører rigtig mange online isenkrammere ofte tilbud på køkken- og røremaskiner. Ved at følge tilbudsaviserne, og deres online butikker, kan du ofte finde køkkenmaskiner på tilbud. Der kan være rigtig mange penge at spare, så det er altid en god ide at holde udkig.

Spar tid på opvasken med en køkkenmaskine

En anden fordel ved en køkkenmaskine, er at du får minimalt rod på køkkenbordet. I stedet for at finde piskeris, skærebræt, knive og skåle frem, så kan du klare det hele i din køkkenmaskine. Kom ingredienserne i din maskine, og lad den klare resten. Den kan klare flere forskellige opgaver, og du undgår at rode rundt med alverdens ting og sager på køkkenbordet.

Samtidig kan stort set samtlige køkken- og røremaskiner tåle at komme i opvaskemaskinen. Både skålen og redskaberne kan komme i , uden at du skal være nervøs for det. Det kan spare dig for en masse opvask, og dermed frigive tid som du kan bruge på alt muligt andet.

En køkkenmaskine er en hjælpende hånd til din madlavning

En køkkenmaskine vil gøre din madlavning langt nemmere. Du vil opleve en helt ny verden, hvor du nemt og hurtigt kan lave alverdens lækre opskrifter. Det bliver ikke længere træls at skulle ælte en dej sammen, det er bare at komme ingredienserne i din køkkenmaskine, og lade den gøre alt arbejdet.

Der findes et utal af forskellige varianter, og de har alle forskellige egenskaber og funktioner. Derfor kan det være en god ide at undersøge markedet. Vi har i vores køkkenmaskine guide, forsøgt at give dig et bredt udsnit af forskellige modeller som er på markedet. De varierer i pris, og funktionalitet, så der er én til enhver smag.

Det er rigtig mange penge at bruge på en køkkenmaskine, så det er naturligt at tage sig god tid. Man vil jo nødig ende med at købe noget som ikke fungerer efter hensigten.

Overvej hvor ofte du vil bruge køkkenmaskinen

Hvor ofte du vil bruge din køkken- og røremaskine, kan have stor indflydelse på hvilken model du skal købe. Hvis du blot tænker at bruge din maskine 2-3 gange om måneden, så vil vi anbefale dig at købe en af de billigere maskiner. Det er ikke nødvendigt at bruge flere tusinde kroner på en maskine, som kommer til at stå i køkkenskabet det meste af tiden. Selvom du ikke køber en af de dyreste køkkenmaskiner, så kan du sagtens få en rigtig god maskine. De billigste maskiner har måske ikke samme finish og effekt som de dyre, men de løser opgaverne mindst ligeså godt.

Regner du derimod med at skulle bruge din køkkenmaskine flere gange om ugen, så vil vi helt sikkert anbefale dig at købe en dyrere model. Kvalitet koster, og du får altså bare en mere solid køkkenmaskine når du køber en af de større modeller. Kommer du til at bruge den meget, vil en billig maskine hurtigere blive slidt, modsat en dyrere kvalitetsmaskine, som bedre kan klare det. Samtidig får du også typisk flere muligheder for tilbehør i de dyre maskiner. Det kan være med til at sikre at du ikke behøver at købe andre køkkenredskaber, og kan dermed nøjes med din køkkenmaskine.

Vær opmærksom på dette når du køber køkkenmaskine

Rigtig mange fokuserer for meget på motores effekt. Altså hvor mange watt motoren i køkkenmaskine er på. Det er ikke som mange tror, et udtryk for kvalitet, men blot hvor kraftig maskinen er. Selvfølgelig kan en kraftigere motor bedre håndtere større mængder mad, men det er slet ikke sikkert at du har behov for så meget effekt.

Det er derfor vigtigt at du forholder dig til maskinen funktionalitet, og design, før du kigger på effekt. En køkkenmaskine er tung, og derfor vil den ofte skulle stå fremme. Derfor er det vigtigt at du vælger en maskine som du syntes er pæn, og som er nemt at bruge.

Du skal også være opmærksom på støjniveauet. Der meget stor forskel på hvor meget de forskellige køkken- og røremaskiner støjer. Har du som mange andre et køkken/alrum, vil du måske blive træt af en maskine som larmer meget.

Ekstraudstyr til køkken- og røremaskine

Når du køber en køkkenmaskine, er der stor forskel på, hvilket ekstraudstyr som følger. Derudover er der også stor forskel på hvilket ekstraudstyr som kan tilkøbes. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvilket ekstraudstyr du får brug for. Det er den eneste måde hvor du kan sikre dig, at du får købt den helt rigtige køkkenmaskine.

Du betaler selvfølgelig for udstyret, og det er ærgeligt at betale for noget, hvis man ikke får det brugt. Hvis en maskine kommer med en masse udstyr som du alligevel ikke får brugt, så kunne det være en ide at købe en billigere maskine, og på den måde spare penge på din køkkenmaskine.

Køkkenmaskinens vægt

Det er ekstremt vigtigt at du er opmærksomhed på maskinens vægt. En køkkenmaskine er en virkelig tung maskine! Det er der flere fordele ved, blandt andet at den står solidt på bordpladen, og ikke rykker sig selv under stor belastning. En let maskine kan have en tendens til at rykke sig under især æltning.

Hvis du blot regner med at have din køkken- eller røremaskine stående fremme hele tiden, så behøver du ikke tænkte så meget over vægten. Men hvis du regner med at stille maskinen væk efter brug, så skal du være opmærksom. En tung maskine er svær at flytte rundt på, og det kan du risikere at blive træt af i længden. Og så ender den bare med at blive stående i skabet.

Forhandlere af køkkenmaskiner online

Det er muligt at købe en køkken- og røremaskine rigtig mange steder. Din lokale isenkræmmer har helt sikkert et stort udvalg, ligesom de fleste større elektronikforhandlere også har det i dag. Her har vi lavet en lille oversigt, hvor du kan se de online butikker, som har det bedste, og største, udvalg af køkkenmaskiner.

Køkkenmaskine hos Whiteaway.com

Whiteaway er en dansk webbutik, som blandt andet sælger husholdningsudstyr. De har et kæmpe udvalg af køkkenmaskiner, og tilbyder i øjeblikket skarpe priser på mere end 142 forskellige modeller! De billigste starter på et godt stykke under 1000 kroner, og de dyreste koster over 8.000,-. Så der er virkelig noget for enhver smag. Hos Whiteaway kan du blandt andet købe køkkenmaskiner fra populære mærker som Wilfa, OBH, Bosch og KitchenAid.

Whiteaway har en smart søgefunktion, så du nemt og hurtigt kan finde den helt rigtige køkkenmaskine. Du kan blandt andet søge i mellem farver, effekt og kapacitet. Som noget særlig tilbyder Whiteaway fri fragt og gratis retur, hvis du køber din køkkenmaskine igennem deres webshop.

Se det store udvalg af køkken- og røremaskiner hos Whiteaway HER

Køkken- og røremaskine hos Kitchenone.dk

Hos Kitchenone finder du køkken- og røremaskiner fra alle de kendte producenter, som Kenwood, Braun, Phillips, og mange flere. Køber du en køkkenmaskine til mere end 500,- så får du fri fragt. Og da du ikke kan få en køkkenmaskine billigere end 500 kroner, så vil det sige at du altid kan få din nye køkkenmaskine leveret gratis ved Kitchenone. Samtidig tilbyder de 365 dages gratis returret.

Kitchenone har et KÆMPE udvalg, med mere end 140 køkken- og røremaskiner på lager. Det betyder at du helt sikkert kan finde den rette køkkenmaskine hos Kitchenone. Samtidig er det en dansk forhandler, så du er selvfølgelig altid sikret nem og hurtig kundeservice. Hvis du har spørgsmål til forskellige maskiner, kan du altid kontakte deres kunderservice, før et køb.

Røremaskine hos Wupti.com

En af de største onlinebutikker herhjemme, er Wupti.com. Og de har selvfølgelig også et stort udvalg i køkkenmaskiner. De har over 90 forskellige modeller på lager, fra mærker som Braun, OBH, Electrolux og mange flere. Køber du din nye køkken- eller røremaskine hos Wupti.com, så får du altid fri fragt og ekstra returret.
Samtidig har de en smart livechat, så du nemt og hurtigt kan få hjælp, hvis du har spørgsmål til en eller flere maskiner. Wupti har ofte særligt gode tilbud på køkkenmaskiner, og det kan derfor være en god ide at holde øje med deres hjemmeside løbende.

Wupti.com har et af de allerstørste udvalg af køkken- og røremaskiner overhovedet. De har i øjeblikket mere end 175 forskellige modeller på lager, hvilket er flere end nogen anden dansk forhandler.

Se det store udvalg af køkken- og røremaskiner hos Wupti.com HER

Køkkenmaskine hos Skousen

Hos Skousen finder et et kæmpe udvalg af Køkken- og røremaskiner. De har over 120 forkellige modeller i deres webshop, og der er noget for en hver smag. De har alt fra de billig køkkenmaskiner til under 1000 kroner, og de helt dyre fra KitchenAid til 9.000 kroner.

Uanset hvilken køkkenmaskine du har kig på, så kan du finde den hos Skousen. De har en nem søgefunktion, så du nemt og hurtigt kan sortere i de forskellige modeller.

Derudover har Skousen en rigtig stor outletafdeling, hvor du kan være heldig at finde en køkkenmaskine på tilbud.

Se det store udvalg af køkken- og røremaskiner hos Skousen.dk HER