Tilbehør til Actifry

Er din Actifry gået i stykker? Bare rolig, her kan du se hvor du kan købe tilbehør til din Actifry

Du kan også købe en ny Actifry – se vores Actifry prisguide ved at klikke HER

CJdele.dk

CJdele er den foretrukne reservedelsforhandler til Actifry, hvis du spørger i facebookgruppen “Mig og min Actifry“. Der bliver flittigt delt erfaringer og tips til køb af alt fry nye rørearme til snackingkurve. CJ dele har de mest gængste dele som kan trænge til udskiftning i din Tefal Actifry. De har de forskellige snackingkurve og rørearme + lidt større ting som nye låg og gryder til din maskine.

Når du køber Actifry tilbehør er det vigtigt at du finder det rette til din model. Hvis du leder efter en ny snacking kurv, så vil du se at der er flere modeller, og til forskellige priser. Du kan altså ikke nødvendigvis bare bestille den billigste, da det ikke er sikkert at den passer til lige præcis din model. Tjek din maskines varenummer, så du er sikker på at købe det rette tilbehør.

Du kan se et lille udvalg af CJ deles Actifry tilbehør på billedet. Hvis du vil se hele deres udvalg, kan du besøge CJ deles hjemmeside ved at klikke HER Og endnu en gang – husk at tjekke varenummeret inden du handler, så du er sikker på at delen du køber, også passer til din maskine.

CJ dele er typisk de billigste når det kommer til trådkurve til snacking modeller, eller en ny rørearm til din Actifry. Skal du have skiftet en større reservedel på maskinen, eller noget mere teknisk, så anbefaler vi at du besøger Skiftselv.dk i stedet. Det kan du læse mere om herunder.

Tilbehør til actifry

Skiftselv.dk

Er din maskine gået i stykker, og er du lidt ferm med fingrene, så kan du tage et kig på Skiftselv.dk. Hvor CJ dele sælger de mest gængse dele til Actifry, har Skiftselv.dk et noget bredere udvalg. Her er det ikke kun rørearme og snackingkurve, men også varmelegemer, termostater og hele motorer.

De sælger også rammer, og plastikdele, så hvis du har fået en revne på maskinen, kan du købe en erstatningsdel. De er mest relevante hvis du har fået en større fejl på din maskine, da de har langt flere af de tekniske reservedele, kontra CJdele.

Mangler du bare en original Tefal Actifry måleske, kan du købe den HER

Du kan se et udvalg af det tilbehør Skiftselv.dk sælger på billedet, eller se hele udvalget på deres hjemmeside ved at klikke HER

Husk at tage dine forholdsregler før du begiver dig ud i et større reperationsprojekt. Det er trods alt elektronik, og man kan nemt komme galt afsted hvis man ikke ved hvad man laver.

Er din maskines motor stået af, eller er der et andet større problem, så husk at undersøge om det bedste kan betale sig at købe en ny. Du kan se, og købe, hele udvalget af Actifry modeller HER

Tilbehør til aCtifry