Actifry guide

Find den rette Actifry i denne guide

På denne side vil vi tage et kig på de forskellige varianter Actifry som der findes. Fællesbetegnelsen for de sunde alternativer til frituregryderne kaldes ”airfryers”, da de som navnet antyder, steger maden udelukkende ved hjælp af luft.

I mange år var frituregryden det bedste alternativ, hvis man ønskede lækker, sprød, og nem mad. Ulempen ved den metode, var at maden så skulle tilberedes i store mængder olie, hvilken ikke er særligt sundt. Heldigvis er der i dag kommet et sundt alternativ. Tefal Actifry fra OBH, fungerer som en lille varmluftsovn, der kan tilberede mad med meget lidt olie. Du kan blandt andet lave de sprødeste pomfritter, uden at bruge mere end én spiseskefuld olie. Det er et sundt alternativ til frituren, som der samtidig kan bruges til meget andet lækker mad. Du kan finde indspiration til lækker mad i din Actifry i vores store opskriftssamling HER

Tefal Actifry original snacking

Den første model af en populære Snacking serie! Udover den almindelig gryde, har Snacking origial, liesom Snacking Express, en lille trådkurv over gryden, som er perfekt til at tilberede de mere krøbelige madvarer. Du kan f.eks tilberede en gang lækre hjemmelavede kyllingnuggets trådkurven, samtidig med at du laver pommes friter i gryden. Du kan se vores lækre opskrift på hjemmelavede kyllingnuggets ved at klikke HER.

Fordelen ved den smarte trådkurv, er at din maden undgår den roterende arm, som er i gryden på din Actifry.

Den originale Actifry Snacking har en lidt mindre kapacitet end Expressmodellen. Den kan klare op til 1 kg mad af gangen, hvor Express klarer op til 1,2 kg. Fordelen er så at denne version er lidt billigere end Express modellen.

Både trådkurven og gryden kan tåle maskinopvask.

Tefal Actifry Express Snacking:

– Mulighed for at du kan tilberede flere retter samtidig
– Alle dele tåler maskin opvask
– Timer som nemt indstiller tilberedningstiden.

Actifry Original Snacking kan købes hos Whiteaway til 899,- HER

Tefal Actifry Express XL

Maskinen til dig som skal lave meget mad. Denne model er den største Actifry, og den har en kapactitet på hele 1,7 kilo. Den perfekte maskine til den store familie, eller til at tilberede mad til sammenkomster.

Actifry Express XL er lige som de andre modeller i serien lavet med non-stick belægning, som tåler opvask. Den har lige som de andre modeller en smart arm, som sikrer omrøring af retten du tilbereder. Derudover har Tefal optimeret den, så den nu kan tilberede 30% hurtigere end tidligere Actifry modeller!

Der er naturligvis det smarte gennemsigtige låg, som gør det nemt at følge med i tilberedningen. Der er indbygget timer funktion, så du kan indstille tilberedningstiden.

Fordele ved Tefal Actifry Express XL:

– Stor kapacitet – 1,7 kilo
– Nem at betjene
– Tåler opvask
– Kan tilberede maden hurtigere end ældre maskiner

Tefal Actifry Express kan købes hos Whiteaway til 1.381,- HER

Tefal Actifry Express Snacking

Snacking modeller er perfekt til snacks! Udover den almindelig gryde, har Snacking modeller en trådkurv, til at tilberede mere skrøbelige madvarer. Du kan f.eks lave friske sprøde pomfritter i maskinen, samtidig med at du tilberede løgringe, cheesetops, eller andet lækkert i trådkurven.

Fordelen ved trådkurven, er at maden ikke bliver ramt af den roterende arm. Der kan derfor laves mad som er noget mere skrøbeligt. Du kan også vælge at tilberede donuts, ellers andre kager i den smarte trådkurv.

Det giver nogle muligheder som man normalt ikke har i sin Actifry. Derudver bruger Actifry Snacking den nyeste teknologi, så den kan tilberede maden 25% hurtigere end tidligere Actifry-modeller. Den har en kapacitet på 1,2 kilo, så den kan sagtens bruges til at lave mad til hele familien.

Både trådkurven og gryden kan tåle maskinopvask.

 

Tefal Actifry Express Snacking:

– Tilbereder maden 25% hurtigere end tidligere modeler
– Muligt at tilberede flere retter samtidig
– Aftagelige dele som tåler maskin opvask
– Timer til at indstille tilberedningstiden.

Nordica Actifry Express kan købes hos Whiteaway til 1.381,- HER

Tefal Actifry original 1 KG

Klassikeren. En af de første modeller af Actifry, og nok også en af de allermest solgte. Denne model har som navnet antyder, plads til ca. 1 kg mad af gangen, og kan derfor fungere rigtig fint til den lille familie. Laver du en af klassikerne – Pommes Friter eller Forårsruller i din Actifry 1 KG, så skal der blot bruges en skefuld olie. Det gør det dejlig nemt, og sundt, at få velsmagende sprødt ”frituremad”. Denne model har automatisk temperaturregulering og indbygget rørearm. Rørearmen som langsomt og blidt rører maden rundt, sikrer at det hele bliver tilberedt korrekt.

Selve gryden kan nemt tages ud, hvilket gør rengøring af maskinen dejlig nemt. Det gennemsigtige låg gør det nemt for dig at følge med i processen. Tefal har naturligvis brugt deres Tefal-non-stick belægning til gryden, så du ikke risikerer at mad, olie eller madrester brænder sig fast i bunden. Gryden kan sagtens tåle en tur i opvaskeren, men kan hurtigt gøres rent i hånden.

 

Fordele ved Tefal Actifry 1 kg:

– Perfekt til 4-5 personer
– Praktisk manuel som er let at forstå
– Simpel betjening
– Non-stick belægning gør rengøring til en leg

Se alle Actifry hos Whiteaway fra 899,- HER

Tefal Actifry 2in1

Denne model har alt hvad Actifry 1 kg har – og så lidt til. Actifry 2in1 kommer med en smart ekstra bakke, som gør det muligt at lave 2 retter på samme tid. Du kan f.eks lave pomfritter i gryden, samtidig med at du steger et par lækre kyllingbryster i bakken. På Whiteaway.com scorer modellen 4,9 ud af 5 stjerner, så det er virkelig en model som er populær blandt brugerne.

Samtidig har den en smart timer funktion, som stopper maskinen automatisk. Nu er det altså slut med at gå og holde øje med maden, du indstiller blot det ønskede tilberedningstid, og så klarer din Actifry selv resten. Både gryde og pande er lavet i Tefal non-stick belægning som betyder at alle delene egner sig til at komme i opvasken. Samtidig sørger belægningen for at der ikke brænder sig noget fast, hvilket gør manuel vask af delene nemt.

Udover den smarte ekstra pande, så har Actifry 2in1 en større kapacitet en basis modellen, da den kan rumme hele 1,5 kg. Der er 4 forskellige madlavningsprogrammer, som hver passer til at tilberede bestemte retter. Maskinen kan båe bruges til at varme frosne rundstykker, til at lave sprøde pommes friter og varme supper. Det er stort set kun din fantasi der sætter grænser. Den perfekte model til større familier.

 

Fordele ved Tefal Actifry 2in1:

– Mulighed for at tilberede 2 retter samtidig
– Kan bruges til rigtig mange forskellige retter
– Virkelig nem at betjene og bruge
– Mulighed for at indstille tid, så du ikke skal tjekke maden løbende

Se alle Actifry hos Whiteaway fra 899,- HER