Køb en Actifry

Vi har samlet de bedste Actifry tilbud her:

Køb en Actifry i dag og oplev en helt ny form for madlavning! Der findes masser af lækre opskrifter, som udelukkende er udviklet til Actifry. Det er et fantastisk fedtfattigt alternativ til traditionel madlavning. Din Actifry er reelt set en lille varmluftsovn, så du kan stort set lave hvad som helt i den.

Tefal actifry Genius

Tefal Actifry Genius – Bedst i test!

Actifry Genius kan købes hos Whiteaway til 1.227,- HER

Tefal Actifry Genius er den nyeste tilføjelse i Actifry familien. Ligesom de andre Actifry modeller, så skal heller ikke denne model bruge særlig meget olie, for at give dig samme effekt som ved friturestegning. Med Actifry Genius kan du lave mad til op til 5 personer på én gang. Den smarte Dual motion teknologi kombinerer cirkulation af varm luft med langsom omrøring, og sikrer dig et perfekt resultat hver gang.

Actifry Genius kommer med 9 smarte tilberedningsfunktioner, som gør det muligt at lave alt Pommes frites, frisk, kød og meget mere. Kom blot maden i den smarte non-stick skål og vælg det rigtige program i displayey – og lad så maskinen lave resten! Actifry genius har som den eneste model også en genial hold-maden-varm funktion, så du ikke behøver at skynde dig når maden er klar.

Actifry Genius kan købes hos Whiteaway til 1.227,- HER

Tefal Actifry original Snacking

Tefal Actifry Original Snacking

Actifry Original Snacking kan købes hos Whiteaway til 899,- HER

Tefal Actifry original Snacking var den første model i Tefals populære Actifry Snacking serie. Trådkurven som monteres over selve gryden, giver dig et væld af nye muligheder. Du kan tilberede lidt mere sarte madvarer i trådkurven, da de ikke kommer i berøring med rørearmen i gryden.

Hvis du vælger en Actifry Original Snacking, frem for Express Snacking, så får du en lidt mindre kapacitet. Tefal Actifry Original Snacking kan tilberede op til 1 kilo mad af gangen, hvor du i en Actifry Express Snacking kan tilberede op til 1,2 kilo. Dog er denne model en smule billigere end Express modellerne.

Actifry Original Snacking kan købes hos Whiteaway til 899,- HER

Tefal Actifry Express snacking

Nordica Actifry Express Snacking

Nordica Actifry Express kan købes hos Whiteaway til 1.381,- HER

En Tefal Actifry Express Snacking gør det nemt at tilberede snavks. Snacking modellerne har en smart trådkurv, som monteres over gryden. I den kan du nemt tilberede de mere skrøbelige madvarer. Du kan f.eks tilberede pomfritter i gryden, samtidig med at du laver sprøde kyllingenuggets, cheesetops, eller lignende, i trådkurven.

Fordelen ved trådkurven i en Tefal Actifry Express Snacking, er at maden i kurven ikke kommer i kontakt med rørearmen. Det giver nogle flere muligheder for at tilberede maden, som du ikke får i en normal Actifry maskine. Da det er en Express model, tilbereder den samtidig maden hurtigere end ældre modeller.

Nordica Actifry Express kan købes hos Whiteaway til 1.381,- HER

tefal-actifry-express-xl-

Tefal Actifry Express XL

Tefal Actifry Express kan købes hos Whiteaway til 1.381,- HER

Denne Actifry har som navnet antyder, ekstra meget plads. Her får du mulighed for at tilberede hele 1,7 kg mad af gangen! Perfekt til større familier. Tefal Actifry Express XL kommer som de andre Actifry modeller, med en smart non-stick belægning, som gør at gryden tåler en tur i opvaskeren.

Samtidig er Tefal Actifry Express XL optimeret, så den kan tilberede mad op til 30% hurtigere, end de første modeller. Det smarte gennemsigtige lån gør det let at følge med i madlavningen. Tefal Actifry Express XL har indbygget timer funktion, så du nemt kan indstille hvor længe din mad skal have.

Tefal Actifry Express kan købes hos Whiteaway til 1.381,- HER

Tefal Actifry 1 kg original

Tefal Actifry Original 1 kg

Se alle Actifry hos Whiteaway fra 899,- HER

Den klassiske Actifry fra Tefal. Det var en af de første modeller af den populære Actifry. Som navnet antyder, så kan denne model holde op til 1 kg mad af gangen. Det gør det til en rigtig fin Actifry til den større familie.

Tefal Actifry Original 1 kg har automatisk temperaturregulering, så du ikke skal tænke på at sætte temperaturen. Selve gryden kan selvfølgelig tages ud, hvilket gør rengøring til en leg. Gryden og armen kan sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen, hvis det skal være ekstra nemt.

Se alle Actifry hos Whiteaway fra 899,- HER

Tefal Actifry original Snacking

Tefal Actifry Original

Se alle Actifry hos Whiteaway fra 899,- HER

Den første Actifry maskine der kom på markedet! Den revolutionerede måden vi tilbereder mad på, da den kan lave super sprøde pomfritter med kun én skefuld olie. Det gør den til et perfekt, og sundere, alternativ til den klassiske frituregryde.

Den patenterede teknik cirkulerer varm luft rundt i maskinen, og den automatiske omrøring sikrer at alt maden bliver tilberedt perfekt.

Tefal Actifry Original har en kapacitet på 1 kilo, og alle aftagelige dele tåler opvask.

Se alle Actifry hos Whiteaway fra 899,- HER

Tefal Actifry 2in1

Tefal Actifry 2in1

Se alle Actifry hos Whiteaway fra 899,- HER

Tefal Actifry 2in1 er en af de allermest populære modeller herhjemme! Udover den klassike Actifry gryde, så får du en smart bakke, eller pande, som monteres øverst i din Actifry. Den kan du bruge til at stege maden, samtidig med at du tilbereder andet mad i gryden.

Du kan f.eks tilberede et sprødt stykke kylling i bakken, samtidig med at du laver lækre kartofler i gryden. Tefal Actifry 2in1 har en smart timer funktion, så du nemt kan indstille tilberedningstiden. Samtidig holder maskinen op til 1,5 kg mad.

Se alle Actifry hos Whiteaway fra 899,- HER

Actifry tilbehør

Trådkurv til ACtifry
Tefal komplet snack kurv til Actifry

Denne trådkurv passer til følgende modelnumre: Passer til GH8060, GH8000, FZ7070, FZ7010, FZ7002, FZ7000, AG8108, AG7110, AG7100S, AG7100

Du kan finde dit modelnummer på din maskine, så du er sikker på at bestille den rette. Tefal Actifry trådkurv kan købes hos Proshop for 162,-

Se den HER

snackkurv til Actifry
Tefal snackkurv til Actifry 1kg

Model: XA701070

Find dit modelnummer på din Tefal Actifry, så du får bestilt den rigtige trådkurve. Tefal Actifry snackkurv kan købes hos Proshop for 112,-

Se den HER

Køb de populære Actifry modeller fra Tefal

Køb en Actifry og begynd at lave lækker, fedtfattig mad i dag. Med en Tefal Actifry kan du blandt andet lave de mest fantastiske pomfritter, og kun bruge én skefuld olie. Du kan både lave pommes fritter direkte fra frost, eller helt hjemmelavede. Hvis du har mod på at lave dine Actifry pommes fritter fra bunden, så har vi en lækker opskrift på hjemmelavede pommes frites i Actifry her

Men du kan lave meget mere i din Actifry! Køb en Actifry og oplev en helt ny form for madlavning. Der findes masser af lækre opskrifter, udelukkende til Actifry. Det er stort set kun din fantasi som sætter grænserne. Din Actifry er reelt set en lille varmluftsovn, så du kan stort set lave hvad som helt i den.

Vi tilføjer løbende nye opskrifter i vores store database med Actifry opskrifter.

Uanset hvilken Actifry model du gerne vil købe, så kan du finde den i vores Actifry prisguide øverst på denne side. Her vil vi løbende opdatere dig med priser på Actifry, fra forskellige danske webshops.

Find de bedste Actifry opskrifter her

Vi er vilde med vores Actifry og laver rigtig meget mad i den. Vi er i køkkenet flere gange om ugen, for at teste nye opskrifter, som vi kan dele med jer her på siden. Det er vores helt klare mål at gøre denne side til Danmarks største samling af Actifry opskrifter. Der bliver løbende tilføjet nye spændende Actifry opskrifter, og vi gør alt hvad vi kan for at udvide samlingen.

En af de ting vi gør, er at tage klassiske madretter og så tilpasse dem til Actifry. Vi har blandt andet med stor succes lavet One-pot-pasta i Actifry og lavet en helt fantastisk Vikingegryde i vores Actifry Express XL. Det kræver ofte et par forsøg, da der skal tilpasses tilberedningstider, samt ingredienser, men det plejer at ende godt. Det giver os nogle nye spændende Actifry opskrifter, som vi elsker at dele her på siden.

Hvis du har lyst til at blive inspireret, kan du besøge vores opskriftsdatabase, som er fyldt med de bedste Actifry opskrifter
.

Tefal Actifry pommes frites opskrift

En af de helt store Actifry retter, er helt sikker Pommes frites i Actifry. Til at starte med blev Tefal Actifry markedsført som et fedtfattigt alternativ til den klassiske frituregryde. Ofte blev det nævnt i reklamerne at man i en Actifry kan lave lækre pommes frites med kun én skefuld olie. Og det er rigtigt nok! Du får de lækreste pommes frites i Actifry, uanset om du laver dem fra frost eller helt fra bunden.

Vi har lavet hjemmelavede pommes frites i Actifry, og det er lige så nemt og hurtigt som at lave dem fra frost. Du skal stadig kun bruge én skefuld olie, og vi er helt sikre på at du vil elske dem! Pommes friter i Actifry bliver nemlig mindst lige så lækre som dem du får fra frituren. Du kan læse vores Actifry pommes frites opskrift ved at klikke HER, eller ved at finde opskriften i vores opskriftsdatabase.

Tefal Actifry forårsruller

Du kan med fordel også lave dine forårsruller i Actifry. De bliver dejligt sprøde, med et minimalt forbrug af olie. Uanset om du laver dem fra bunden, eller blot bruger din Actifry til at varme dem op fra frost, så skal du ikke bruge meget olie. Ofte er det nok bare at smøre dine forårsruller ind i lidt olie, før du kommer dem i din Actifry.

Du altså bruge din Tefal Actifry til både frosne, og hjemmelavede forårsruller. Det er selvfølgelig en smagssag om man er til det ene eller det andet. Der er selvfølgelig også tiden at tage hensyn til. Hjemmelavede forårsruller tager bare længere tid, end dem fra frost. Uanset hvilke forårsruller du er til, så syntes vi at du skal prøve at lave dem i din Actifry.

Du kan finde en lækker opskrift på forårsruller i Actifry HER

Actifry tilbehør

Er din Actifry gået i stykker? Bare rolig, der findes mange muligheder for at fikse den igen. Vi har lavet en fin lille guide omkring Actifry tilbehør HER. Der kan du læse mere om de forskellige forhandlere af Actifry tilbehør, og lidt omkring de mest gængse udfordringer.

Du kan både købe nye låg til din Actifry, og skifte din trådkurv. Kort sagt kan du købe alt det tilbehør til din Actifry som der kommer med maskinen fra ny. Uanset hvilket Actifry tilbehør du mangler, så kan du købe det i løssalg. Det er de færreste hvidevare forhandlere som har Actifry tilbehør på lager, så du er næsten nødt til at finde det du mangler hos en specialist.

En af de mest populære forhandlere af Actifry tilbehør herhjemme, er CJDele.dk. De har et rigtigt stort udvalg, og er megt populære.

Pande til Tefal Actifry

Selve panden i din Actifry, er måske den vigtigste del af maskinen. Det er her du laver størstedelen af din mad, og her den bliver tilberedt. Alle pander til Tefal Actifry er lavet i Tefals kendte Non-stick materiale, som sikrer dig i mod madrester der brænder fast.

Alle Tefal Actifry pander tåler desuden opvaskemaskinen. Det gør det virkelig nemt at rengøre panden, da du bare kan komme den i maskinen. Dog gør Non-stick belægningen også din Actifry pande nem at vaske op i hånden. Hvis du skulle være så uheldig, at din Actifry pande gør i stykker, så er det selvfølgelig også muligt at købe en ny. Du kan læse mere om køb af Actifry pander i vores Actifry tilbehørsguide.

Tefal Actifry Snacking kurv

En af Tefals mest populære modeller af Actifry, er Tefal Actifry Snacking modellerne. De har en smart trådkurv, som kan placeres over selve gryden. I snacking kurven kan du tilberede de lidt mere delikate madvarer. Actifry Snacking kurven er oplagt til at tilberede tilbehør til pommes friter. Du kan f.eks lave hjemmelavede kyllingenuggets i snacking kurven, samtidig med at du laver lækre pommes frites i gryden.

Andre bruger deres snacking kurv til at varme grøntsager, i mens de tilbereder kød i Actifry gryden. Det er igen kun fantasien som sætter grænser, og du kan lave alverdens ting i din Actifry snacking kurv. Hvis din Snacking kurv skulle gå i stykker, så har langt de fleste forhandlere af Actifry tilbehør altid snackkurve på lager.

Kan jeg få en Actifry på tilbud?

Grundet deres store succes, så er det sjældent at du kan finde Actifry på tilbud. De holder priserne virkelig godt, og det ved forhandlerne også. Du kan dog være heldig at finde en Actifry på tilbud ved din lokale isenkræmmer. Det er vores erfaring at det er der, du har størst chance for at finde en Actifry på tilbud. Det hænger ofte sammen med at de rydder op på deres lagre, og måske har et par Actiry tilbage, som de bare gerne vil have solgt.

Enkelte online hvidevarerforhandlere har også Actifry på tilbud nogle gange. Vi forsøger her på siden at holde priserne på Actifry bedst muligt opdaterede. Dog har vi ikke mulighed for at konstant overvåge om der er Actifry på tilbud ved en forhandler, og derfor kan du typisk finde de forskellige forhandleres standardpriser i vores Actifry oversigt. Hvis den så er på tilbud når du kommer videre til forhandlerens hjemmeside, så er det bare et ekstra plus.

Hvis du leder efter en Actifry på tilbud, så vil vi anbefale dig at melde dig ind i Facebookgruppen “mig og min Actifry“. Der er medlemmerne rigtig gode til at holde hinanden opdaterede, hvis de finder et godt Actifry tilbud.

Køb Actifry 2in1

En Actifry 2in1 har en praktisk pande i toppen af maskinen. Ligesom Snacking modellerne, så har Actifry 2in1 også en ekstra tilberedningsplads. Her er det en pande, som monteres over Actifry gryden. På panden kan du tilberede kød, samtidig med at du tilbereder en anden ret i gryden. Det gør det muligt for dig at tilberede 2 forskellige ting, på samme tid. Dermed er det blevet en smule nemmere at lave et helt måltid mad i din Actifry, med Actifry 2in1.

Selve panden i Actifry 2in1 er selvfølgelig helt afskåret fra gryden, så du risikerer ikke at maden kommer i kontakt med hinanden. Du kan derfor sagtens lave pommes friter i din Actifry 2in1 gryde, samtidig med at du steger et stykke kylling i panden. Der kommer ingen saft fra kødet ned i gryden. Det holder sig i panden.

Panden i en Actifry 2in1 er selvfølgelig også lavet i det smarte Tefal non-stick materiale, så du ikke skal bekymre dig om mad der brænder sig fast. Samtidig kan panden tåle at komme i opvaskemaskinen, så du nemt kan gøre den rent.

Actifry 2in1 opskrifter

Fordelen ved en Actifry, er at du næsten kan lave alle Actifry opskrifter, ligegyldig hvilken maskine du har. Dog er der nogle enkelte opskrifter som fungerer bedst i en Actifry 2in1. Vi har her samlet en lille oversigt over Actifry 2in1 opskrifter her fra siden:

Hasselbagte æbler opskrift i Actifry 2in1
Æggekage med grønt opskrift i Actifry 2in1
Kyllingebryst opskrift i Actifry 2in1
Flanksteak med kartofler opskrift i Actifry 2in1

Køb Tefal Actifry 2in1 hos Skousen

Hvis du leder efter en Actifry 2in1, så kan vi anbefale at købe den hos Skousen. De er en af de forhandlere som oftest har Actifry 2in1 på lager. Det er bekræftet at Actifry 2in1 udgår snart, og derfor er der selvfølgelig ikke så mange der har dem på lager. Du kan dog stadig nå at købe din Tefal Actifry 2in1 hos Skousen. Du kan købe en Actifry 2in1 hos Skousen ved at klikke HER.