Så nemt laver du lækker wok i Actifry

Det er nemt, sundt og billigt at spise wok mad, og i din Actifry bliver det hele lige lidt nemmere. Denne ret er velsmagende, nem at lave og så tager den kun 20 minutter i din Actifry.  En af fordelene ved en wokret, er at du kan komme stort set alle grøntsager i. Så den er fantastisk til at få ryddet op i grøntsagsskuffen. Vi har i denne opskrift brugt den nemme løsning, og købt en wokblanding fra frost. Hvis du ikke har noget i mod at din mad er stærk, kan du sagtens tilføje chilipulver, for at give retten et ekstra spark.
Kylling wok i Actifry

Vi startede som altid med at forberede de forskellige ingredienser. Da vi havde snydt lidt med grøntsagerne, og købt en pose wokblanding fra frost, gik det ekstra hurtigt denne gang.

Vi skar vores forårsløg i grove stykker. Normalt ville jeg hakke dem fint, men da det er til en omgang wok, så syntes jeg godt at det kan bære at grøntsagerne er lidt mere grove. Det samme med hvidløgene. De blev også hakket noget grovere end jeg plejer. De kommer i retten fra start, så der er masser af tid til at de kan ligge og afgive smag.

Kyllingen skar jeg ud i tern, men her kunne man ligeså godt have skåret dem i strimler. Strimler passer måske bedre til nudlerne, så du ikke får en stor “klump” kylling. Det må bliver sådan næste gang! For det er i hvert fald ikke sidste gang vi laver denne ret. Det er simpelthen bare så nemt i en Actifry. Vi brugte i alt 5 minutter på forberedelse, og så tog tilberedningen kun 20 minutter.

Da vi havde forberedt de forskellige ingredienser, kom vi dem i Actifryen over et par omgange. Du kan læse opskriften længere nede på denne side. For at få lidt ekstra smag i retten, brugte vi en karrypasta. Den vi brugte var den røde, som vi havde købt i Føtex. Karrypasta er en slags púre, som typisk består af chili, ingefær og hvidløg. Det giver en dejlig stærk smag, uden at blive for stærk.

Nudlerne vi brugte var helt almindelige nudler, købt i et supermarked. Husk at de skal koges i en gryde før du tilføjer dem til retten. De skal kun i din Actifry i de sidste 5 minutter af tilberedningen. Det er vigtigt at du beholder rørearmen i din Actifry i, under hele tilberedningen, da den så vil sørge for at blande alle ingredienserne fint sammen.

Derudover er der ikke så meget at sige, udover god fornøjelse! Du bliver ikke skuffet, det smager bare så lækkert. Du kan læse hele opskriften nederst på siden, hvor der også er lidt billeder, eller i videoen lige under her.


Print Recipe
Så nemt laver du lækker wok i Actifry
Wok er sundt og dejligt - og kan være sprækfyldt med grøntsager! En dejlig nem ret, som ikke tager lang tid at lave i din Actifry.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
 • 500 gram kylling
 • 500 gram wokblanding Friske grøntsager kan selvfølgelig også bruges
 • 3 fed hvidløg
 • 3 hele forårsløg
 • 4 spsk soya
 • 250 gram Nudler Skal koges i mens du steger kyllingen og grøntsagerne
 • 3 teske karrypasta
 • 1 dåse kokosmælk
 • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
 • 500 gram kylling
 • 500 gram wokblanding Friske grøntsager kan selvfølgelig også bruges
 • 3 fed hvidløg
 • 3 hele forårsløg
 • 4 spsk soya
 • 250 gram Nudler Skal koges i mens du steger kyllingen og grøntsagerne
 • 3 teske karrypasta
 • 1 dåse kokosmælk
 • salt og peber
Instruktioner
 1. Start med at gøre din kylling klar. Vi brugte kyllingeinderfilet, som vi skar i tern. Du kan også vælge at skære kyllingen i strimler, hvis du hellere vil det.
  Kylling wok i Actifry
 2. Herefter kan du forberede dine grøntsager. Hak dine forårsløg og dine hvidløg. Det gør ikke noget at de bliver hakket groft. Men hvis du foretrækker dem finthakkede, gør du selvfølgelig bare det.
 3. Kom nu dine kyllingestykker i din Actifry, sammen med dine forårsløg, hvidlæg og 3 teskefulde karrypasta. Steg det herefter i 5 minutter. Du skal beholde rørearmen i under hele opskriften, da den så vil sørge for at blande det hele godt sammen.
  Kylling wok i Actifry
 4. Sæt nu en gryde med vand over, som du kan koge dine nudler i. De skal typisk koges i 4-5 minutter. Du kan koge dem når som helst under tilberedningen, da de først skal med i maskinen de sidste 5 minutter.
 5. Når dine kyllingestykker har fået 5 minutter, tilsætter du din wokblanding, soya, kokosmælk og en smule salt og peber. Giv det hele 10 minutter yderligere.
 6. Til sidst skal du hælde dine kogte nudler ned til resten af ingredienserne i din Actifry, og stege i 5 minutter.
 7. Herefter er retten klar. Alt i alt bør det tage 20 minutter at tilberede retten. Velbekomme
  Wok ret i Actifry
 8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER