Kylling i karry


Print Recipe
Kylling i karry
Er du til det asiatiske køkken, så er denne Kylling i karry ret, lige noget for dig! 30 minutter i din Actifry, og så er retten klar!
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kyllingebryst skæres i tern
  • olivenolie
  • salt og peber
  • karry
  • 1/2 liter mælk
  • et par teske karrypasta
  • forårsløg
  • maizena
  • 4 spsk creme fraiche
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kyllingebryst skæres i tern
  • olivenolie
  • salt og peber
  • karry
  • 1/2 liter mælk
  • et par teske karrypasta
  • forårsløg
  • maizena
  • 4 spsk creme fraiche
Instruktioner
  1. Start med at skære din kylling i tern. Herefter kommer du den i en skål. Bland din marinade bestående af olivenolie, karry, salt og peber, og hælder det over din kylling. Lad det trække i 10-15 minutter.
  2. Snit dine forårsløg fint og kom dem i en skål, sammen med mælk, salt, peber og din karrypasta. Bland det sammen og kom det herefter over din kylling.
  3. Hæld det hele i din Actifry og kør i 15 minutter med arm. Tilsæt en smule maizena for at jævne saucen.
  4. Til sidst kommer du 4 spsk creme fraice i din actifry og lad det hele køre i 10 minutter til. Smag til med salt og peber.
  5. Server din kylling i karry, sammen med friske grøntsager og kogte ris. Velbekomme.