Pølserisotto i Actifry
Tilberedningstid | 45 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 2 stk peberfrugt F.eks én rød og én gul
- 1 bundt frisk forårsløg
- 1 alm løg
- 2 spsk karry
- en skefuld olivenolie
- 600 gram wienerpølse skæres i skiver
- 300 gram almindelige ris
- 1 stk hønseboullion
- 1,2 liter kogende vand Koges i elkedel
- 1,5 dl fløde Hvis du vil have den mere cremet, kan du bruge lidt ekstra fløde
- salt og peber
Ingredienser
|
Instruktioner
- Skær dine peberfrugter i små tern, dit forårsløg i tynde skiver, hak din løg og kom det i din Actifry sammen med olivenolie og karry. Giv det 8 minutter med armen i.
- Skær dine pølser i mindre stykker og kom det i din Actifry sammen med risene. Giv det 7 minutter
- Opløs din bouillon terning i det kogende vand og hæld det herefter i gryden. Kør i 30 minutter yderligere.
- Samg til sidst til med salt og peber + ekstra karry. Tilsæt fløden og giv det 5 minutter til sidst.
- Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER