Dejlig nem og simpel gryderet. Kan laves i Actifry på 45 minutter. Fyldt med smag! Server den med ris eller en god omgang kartoffelmos.
Tilberedningstid
45minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
1pakkebacontern
500gramsvinekødi tern
1heltløgfinthakket
1glas champignonerKan også være friske
80gramtomatpure
1/2litermadlavningsfløde
salt og peber
paprika
Tilberedningstid
45minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
1pakkebacontern
500gramsvinekødi tern
1heltløgfinthakket
1glas champignonerKan også være friske
80gramtomatpure
1/2litermadlavningsfløde
salt og peber
paprika
Instruktioner
Begynd med at komme dine bacontern i din Actifryl. Giv dem 10 minutter med rørearmen i gryden.
Derefter kommer du dit svinekød, løg og champignoner i. Kør det i 15 minutter.
Tilsæt tomatpure, madlavningsfløde, salt og peber, samt paprika. Giv det hele 20 minutter til sidst, og så er retten færdig.
Server med en lækker kartoffelmos, eller med ris og brød. Velbekomme.
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER
Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information
Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker OK herunder, betragtes dette som din accept