Roastbeef i Actifry
Instruktioner
- Start med at tænde din Actifry UDEN andet end gryden i. Det er for at varme gryden op, så du lukker porerne på undersiden af din roastbeef.
- Samtidig kan du tage din roastbeef ud af pakken og krydre den.
- Kom den herefter i gryden på den varmeste side (op imod "hullet" varmen kommer ud fra) og giv det 20 minutter.
- Derefter løfter du låget og lader din roastbeef hvile i gryden i cirka 5 minutter.
- Herefter vender du den og giver den yderligere 15 minutter.
- Bagefter løfter du igen låget og lader den hvile i 5 minutter i gryden.
- Herefter er din roastbeef klar til servering. Tag den op af din actifry og lad den hvile hvis den skal spises med det samme.
- Alternativt kan den kommes i køleskabet, hvis den skal bruges til pålæg senere.
- Husk at tjekke temperaturen med et stegetermometer. Den endelig stegetid afhænger i høj grad af din maskine, og hvor rød du vil have din roastbeef.
- Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER