Fantastisk velsmagende ret med oksekød og grøntsager. Nem at lave - din Actifry klarer det meste for dig.
Forberedelses tid
10minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
500gramOksekødF.eks flank steak eller okseklump i tyndeskiver
1skeOlie
1lille løgskåret i tynde skiver
1rødpeberfrugtskåret i skiver uden indmad
3fedhvidløgskåret i tynde skiver
2tskfrisk ingefærfinthakket
20cloksebouillon
3skesojasauce
1skesesamolie
1spskhonning
2spskkoldt vand
1/2tskchiliflagerbrug mere eller mindre, alt efter hvor stærk retten skal være
200grambroccoli
4tskristede sesamfrø
Forberedelses tid
10minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
500gramOksekødF.eks flank steak eller okseklump i tyndeskiver
1skeOlie
1lille løgskåret i tynde skiver
1rødpeberfrugtskåret i skiver uden indmad
3fedhvidløgskåret i tynde skiver
2tskfrisk ingefærfinthakket
20cloksebouillon
3skesojasauce
1skesesamolie
1spskhonning
2spskkoldt vand
1/2tskchiliflagerbrug mere eller mindre, alt efter hvor stærk retten skal være
200grambroccoli
4tskristede sesamfrø
Instruktioner
Kom kødet i din Actifry, tilsæt olie og giv det 8-9 minutter til kødet er let stegt. Kom herefter kødet over på en tallerken.
Læg dine løg og peberfrugt i din Actifry og steg dem i 10 minutter.
Tilsæt hvidløg samt ingefær og lad det stege i yderligere 3 minutter.
Nu tager du en lille skål og blander oksebouillon, sojasauce, sesamolie, honning, vand og dine chiliflager.
Hæld blandingen i din Actifry sammen med kødet. Tilsæt broccoli og steg det hele i 5 minutter.
Server retten på tallerkener og slut af med at drysse med sesamfrø. Velbekomme.
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER
Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information
Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker OK herunder, betragtes dette som din accept