Kalkunbryst med peberfrugter


Print Recipe
Kalkunbryst med peberfrugter
Dejlig gryderet fyldt med grøntsager. Du kan tilføje mere eller mindre alle de grøntsager du har lyst til, eller følge opskriften nøjagtigt. Det er helt op dig. Retten tager kun 30 minutter at lave i din Actifry
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 gram kalkunbryst Kyllingebryst kan også bruges
  • 3 stk peberfrugt Vælg din favoritfarve eller én af hver
  • 2 fed hvidløg Finthakkes
  • 2 ske Olie
  • salt og peber
  • 100 ml vand
  • 1 helt løg skåret i skiver
  • 500 gram ris koges og serveres med retten
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 gram kalkunbryst Kyllingebryst kan også bruges
  • 3 stk peberfrugt Vælg din favoritfarve eller én af hver
  • 2 fed hvidløg Finthakkes
  • 2 ske Olie
  • salt og peber
  • 100 ml vand
  • 1 helt løg skåret i skiver
  • 500 gram ris koges og serveres med retten
Instruktioner
  1. Begynd med at skære dine peberfrugter i små tern. Husk at fjerne indmaden.
  2. Kom peberfrugterne i din Actifry sammen med de hakkede løg.
  3. Tilsæt olie og steg det i 10 minutter.
  4. kom herefter de finthakkede hvidløg (de kan også presses i en hvidløgspresser) i gryden og steg i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Nu skal din kalkun (eller kylling) skæres i strimler og tilsættes i retten. Kom kalkunen og vand i gryden og giv det 10 minutter, eller indtil de har fået en fin brun farve.
  6. Server med ris og brød, velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER