brødcroutoner i Actifry


Print Recipe
brødcroutoner i Actifry
Brødcroutoner er en god måde at få brugt overskydende brød. De knasende sprøde terninger kan holde sig længe, og kan bruges i alt fra supper, til salater. Du kan lave dem på kun 15 minutter i den Actifry
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 5-6 skiver brød Gerne lyst brød.
  • 1 spsk basilikum
  • 1 tsk koriander
  • 1 spk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Salt
  • 3-4 skefulde Olie Vi foretrækker at bruge olivenolie
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 5-6 skiver brød Gerne lyst brød.
  • 1 spsk basilikum
  • 1 tsk koriander
  • 1 spk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Salt
  • 3-4 skefulde Olie Vi foretrækker at bruge olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at skære dit brød i tern. Nogle vælger at skære kanterne af, men de kan sagtens bruges.
  2. Tag en skål og kom olien i, sammen med krydderierne. Bland det godt sammen. Du kan selv vælge andre krydderier, end dem vi har valgt, hvis du vil lave en anderledes smag.
  3. Kom dine brødtern i din Actifry og hæld din olie-krydderi blanding ud over.
  4. Giv det hele 15 minutter i din Actifry.
  5. Når dine croutoner er færdige, kan de køle ned på at stykke papir. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER