Sprøde græskarkerner til salat


Print Recipe
Sprøde græskarkerner til salat
Skøn topping til salat, eller spis dem som snack.
Forberedelses tid 5 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 250 Gram Friske græskarkerner
  • 1 Tsk Olie Flere typer olie kan bruges. Vi brugte solsikkeolie
  • 2 Tsk Salt Kan justeres alt efter hvor salt du vil have dem
Forberedelses tid 5 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 250 Gram Friske græskarkerner
  • 1 Tsk Olie Flere typer olie kan bruges. Vi brugte solsikkeolie
  • 2 Tsk Salt Kan justeres alt efter hvor salt du vil have dem
Instruktioner
  1. Så bliver det ikke nemmere at friske salatet op. Du har måske lavet græskarsuppe? Eller lavet græskarhoveder med ungerne til Halloween? Brug kernerne til salat topping, eller som en sund snack.
  2. Start med at dække bunden af din actifry med dine friske græskarkerner.
  3. Tilsæt en teske olie. Vi brugte solsikkeolie, men andre varianter kan også bruges.
  4. Hæld saltet ud over græskarkernerne
  5. Tænd Actifryen og lad den køre i cirka 20 minutter.
  6. Og woila, du har nu lækre, sprøde græskarkerner
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER