Er du også vild med ananas? Prøv det sammen med kylling i denne fantastiske kyllingeret. Den kan laves på cirka 20 minutter og du får en dejlig ret, som smager lidt af sommer
Forberedelses tid
5minutter
Tilberedningstid
15minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
500gramkyllingebrystskæres i tynde strimler
250gramAnanas i ternfra dåse
2skefuldesoya
2skefuldeananassaftBrug saften fra din dåse ananas
1 skefuldmajsmel
1teskestødt ingefær
1teskekarry
2 skefuldeOlie
250mlvand
salt og peber
Forberedelses tid
5minutter
Tilberedningstid
15minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
500gramkyllingebrystskæres i tynde strimler
250gramAnanas i ternfra dåse
2skefuldesoya
2skefuldeananassaftBrug saften fra din dåse ananas
1 skefuldmajsmel
1teskestødt ingefær
1teskekarry
2 skefuldeOlie
250mlvand
salt og peber
Instruktioner
Start med at forberede dine kyllingebryster. De skal skæres i tynde strimler.
Herefter vender du dem i majsmelet, sammen med salt og peber ( lav en "melblanding" bestående og majsmelet og salt/peber)
Læg dine kyllingestykker i din Actifry og tilsæt olien. Steg dem i 5 minutter.
I mens kan du tage din ananas, og lade den dryppe af. Husk at gemme saften! Den skal du bruge om lidt.
Når din Actifry har kørt i de første 5 minutter, åbner du låget og tilføjer karry, ingefær og ananas. Rør herefter rundt så det hele blandes, og lad det trække i cirka 5 minutter.
Hæld nu din soya og vand i gryden. Tag din ananassaft og rør en spsk majsmel sammen med den. Hæld det i gryden.
Lad det hele stege i 5 minutter mere. Nu bør din kylling være gennemstegt og dejlig saftig. Smag eventuelt til med lidt salt og peber. Herefter er rettet klar til at blive serveret.
Spis den som den er, eller server den sammen med kogte ris. Velbekomme.
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER
Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information
Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker OK herunder, betragtes dette som din accept