Squash Toppe i actifry


Print Recipe
Squash Toppe i actifry
Squash Toppe i actifry kan være et sjovt alternativ til klassiske frikadeller. De er virkelig nemme at lave, og så smager de fantastisk! Prøv dig frem indtil du finder det helt rigtige tilbehør.
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel squash
  • 1/2 dl rasp
  • 1/2 dl revet ost
  • 1 helt Æg
  • 1 spsk Salt
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk peber
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel squash
  • 1/2 dl rasp
  • 1/2 dl revet ost
  • 1 helt Æg
  • 1 spsk Salt
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk peber
Instruktioner
  1. Start med at rive dine squash. Det nemmeste er at bruge et rivejern, så du får revet squashen fint.
  2. Herefter skal du komme din revne squash i en skål, og blande det med salten. Sørg for at røre salten godt rundt.
  3. Lad det trække i 20 minutter. Så sørger salten for at trække væsken ud af din squash.
  4. Herefter hælder du din revne squash over i et rent viskestukke. Dæk det til, og vrid væsken ud af squashen.
  5. Nu skal du blande din squash med rasp, revet ost, hvidløgspulver og peber. Rør det hele godt sammen.
  6. Lav små toppe (eller bolde) af blandingen. Kom dem i din Actifry UDEN rørearmen, og giv dem 10 minutter.
  7. Derefter monterer du rørearmen, og giver det hele 15 minutter ekstra.
  8. Velbekomme!
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER