Husker du at spise fisk flere gange om ugen? Hvis ikke så skulle du næsten tage at prøve denne lækre opskrift. Laks med rissalat, lavet i Actifry
Antal personer
personer
Ingredienser
4stklaksebøffer
2dlbruneris
1rødpeberfrugtskæres i tern
3helforårsløgfint snittet
2spskristede sesamfrø
2spskkorianderfinthakket
1spsksesamolie
3spskrisvineddike
1tskeSukker
salt og peber
Antal personer
personer
Ingredienser
4stklaksebøffer
2dlbruneris
1rødpeberfrugtskæres i tern
3helforårsløgfint snittet
2spskristede sesamfrø
2spskkorianderfinthakket
1spsksesamolie
3spskrisvineddike
1tskeSukker
salt og peber
Instruktioner
Start med at koge dine ris i 35 minutter.
Pisk sesamolie, risvineddike, sukker, salt og peber sammen til en dressing. Vend den med de lune ris.
Tilsæt herefter peberfrugt, forårsløg, ristet sesamfrø og koriander.
Placer dine laksebøffer i snackingkurven i din Actifry. Krydr dem med salt og peber og steg dem i cirka 10 minutter.
Server laksen med din rissalat.
Denne opskrift er lavet i en Actifry Snacking. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER
Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information
Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker OK herunder, betragtes dette som din accept