En god gammeldags snack, som vi alle kender. Se her hvordan du laver lækre, sprøde flæskesvær i din Actifry. Helt hjemmelavet, og i lige så godt som slagterens egne.
Forberedelses tid
5minutter
Tilberedningstid
60minutter
Ventetid
5minutter
Antal personer
Ingredienser
500gramrå flæskesværKan købes ved de fleste slagtere
groft salt
Forberedelses tid
5minutter
Tilberedningstid
60minutter
Ventetid
5minutter
Antal personer
Ingredienser
500gramrå flæskesværKan købes ved de fleste slagtere
groft salt
Instruktioner
Start med at sætte en gryde med vand over. Når det koger kommer du dine rå flæskesvær i, og lader dem koge i cirka 20 minutter.
Når de har kogt så tør dem grundigt i et viskestykke. Jo mindre væske du får med ned i din actifry, jo sprødere bliver dine flæskesvær.
Kom alle de rå flæskesvær i din Actifry og giv dem godt med groft salt. Lad det køre i mellem 35-45 minutter alt efter hvor sprøde du ønsker dem, og hvor meget din maskine varmer.
Rå flæskesvær har et meget højt indhold af fedt, så du er nødt til hælde fedtet fra et par gange undervejs i tilberedningen. Hvis der er for meget fedt i Actifry gryden ender du med at koge dine flæskesvær og så bliver de ikke ordentligt sprøde.
Lad dine flæskesvær køle af og drys lidt ekstra salt på dem. Herefter er de klar til at blive nydt!
Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information
Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker OK herunder, betragtes dette som din accept