Flæskesvær i Actifry
En god gammeldags snack, som vi alle kender. Se her hvordan du laver lækre, sprøde flæskesvær i din Actifry. Helt hjemmelavet, og i lige så godt som slagterens egne.
Forberedelses tid
5minutter
Tilberedningstid Ventetid
60minutter 5minutter
Forberedelses tid
5minutter
Tilberedningstid Ventetid
60minutter 5minutter
Ingredienser
  • 500gram rå flæskesværKan købes ved de fleste slagtere
  • groft salt
Instruktioner
  1. Start med at sætte en gryde med vand over. Når det koger kommer du dine rå flæskesvær i, og lader dem koge i cirka 20 minutter.
  2. Når de har kogt så tør dem grundigt i et viskestykke. Jo mindre væske du får med ned i din actifry, jo sprødere bliver dine flæskesvær.
  3. Kom alle de rå flæskesvær i din Actifry og giv dem godt med groft salt. Lad det køre i mellem 35-45 minutter alt efter hvor sprøde du ønsker dem, og hvor meget din maskine varmer.
  4. Rå flæskesvær har et meget højt indhold af fedt, så du er nødt til hælde fedtet fra et par gange undervejs i tilberedningen. Hvis der er for meget fedt i Actifry gryden ender du med at koge dine flæskesvær og så bliver de ikke ordentligt sprøde.
  5. Lad dine flæskesvær køle af og drys lidt ekstra salt på dem. Herefter er de klar til at blive nydt!