Fyld til kyllingelasagne


Print Recipe
Fyld til kyllingelasagne
Skal din lasagne have et lille twist, så prøv at lave fyldet med kylling fremfor oksekød. Det kan laves i din Actifry på 20 minutter og smager fantastisk!
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager. Riv gulerødderne og hak dine hvidløg og løg. Dit peber kan du skære i tern eller strimler, alt efter hvad ud foretrækker.
  2. Skær din kylling i tern eller strimler. Kom den herefter i din Actifry sammen med dit hakkede løg og hvidløg. Steg det i 8 minutter.
  3. Herefter tilsætter du tomatpure, hakkede tomater, cremefine, peperfrugt, gulerødder og krydderier. Giv det 10 minutter.
  4. Smag til med krydderier, og herefter er dit kyllingefyld klar til at komme i lasagnen.
  5. Saml din lasagne som du plejer, og brug blot kyllingefyldet i stedet for oksekød. Det smager fantastisk!
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER