Skal din lasagne have et lille twist, så prøv at lave fyldet med kylling fremfor oksekød. Det kan laves i din Actifry på 20 minutter og smager fantastisk!
Forberedelses tid
2minutter
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
700gramkyllingfilet eller bryst
2fed hvidløg
140gramkoncentreret tomat pureen dåse
250mlCremefine madlavningsfløde
3stkrevne gulerødder
1gulpeberskæres i skiver
1heltløg
1dåsehakkede tomater
oregano
salt og peber
timian
Forberedelses tid
2minutter
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
700gramkyllingfilet eller bryst
2fed hvidløg
140gramkoncentreret tomat pureen dåse
250mlCremefine madlavningsfløde
3stkrevne gulerødder
1gulpeberskæres i skiver
1heltløg
1dåsehakkede tomater
oregano
salt og peber
timian
Instruktioner
Start med at forberede dine grøntsager. Riv gulerødderne og hak dine hvidløg og løg. Dit peber kan du skære i tern eller strimler, alt efter hvad ud foretrækker.
Skær din kylling i tern eller strimler. Kom den herefter i din Actifry sammen med dit hakkede løg og hvidløg. Steg det i 8 minutter.
Herefter tilsætter du tomatpure, hakkede tomater, cremefine, peperfrugt, gulerødder og krydderier. Giv det 10 minutter.
Smag til med krydderier, og herefter er dit kyllingefyld klar til at komme i lasagnen.
Saml din lasagne som du plejer, og brug blot kyllingefyldet i stedet for oksekød. Det smager fantastisk!
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER
Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information
Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker OK herunder, betragtes dette som din accept