Skal din lasagne have et lille twist, så prøv at lave fyldet med kylling fremfor oksekød. Det kan laves i din Actifry på 20 minutter og smager fantastisk!
Antal personer
Forberedelses tid
4personer
2minutter
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
Forberedelses tid
4personer
2minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
700gramkyllingfilet eller bryst
2fed hvidløg
140gramkoncentreret tomat pureen dåse
250mlCremefine madlavningsfløde
3stkrevne gulerødder
1gulpeberskæres i skiver
1heltløg
1dåsehakkede tomater
oregano
salt og peber
timian
Instruktioner
Start med at forberede dine grøntsager. Riv gulerødderne og hak dine hvidløg og løg. Dit peber kan du skære i tern eller strimler, alt efter hvad ud foretrækker.
Skær din kylling i tern eller strimler. Kom den herefter i din Actifry sammen med dit hakkede løg og hvidløg. Steg det i 8 minutter.
Herefter tilsætter du tomatpure, hakkede tomater, cremefine, peperfrugt, gulerødder og krydderier. Giv det 10 minutter.
Smag til med krydderier, og herefter er dit kyllingefyld klar til at komme i lasagnen.
Saml din lasagne som du plejer, og brug blot kyllingefyldet i stedet for oksekød. Det smager fantastisk!
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER