Kylling i karry


Print Recipe
Kylling i karry
En klassiker fra det asiatiske køkken. Kylling i tern, vendt i grøntsager og karry, serveret med ris. Selvfølgelig lavet i Actifry.
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 helt løg fint hakket
  • 2 hele Gulerødder skrællet og skåret i tynde skiver
  • 1 hel aubergine i tern kan udelades
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 ske olivenolie
  • 1 spsk karry
  • 1 dåse kokosmælk du kan bruge fløde, hvis du ikke kan lide kokosmælk
  • salt og peber
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 helt løg fint hakket
  • 2 hele Gulerødder skrællet og skåret i tynde skiver
  • 1 hel aubergine i tern kan udelades
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 ske olivenolie
  • 1 spsk karry
  • 1 dåse kokosmælk du kan bruge fløde, hvis du ikke kan lide kokosmælk
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at komme dine finthakkede løg og dine kyllingetern i din Actifry.
  2. Tilsæt olivenolie og salt, og steg herefter i 5 minutter.
  3. Nu kommer du alle grøntsagerne, karry og hvidløg i gryden. Giv det hele 10 minutter.
  4. Herefter skal du tilsætte din kokusmælk og give det 5 minutter.
  5. Smag til med salg og peber. Server med ris, peanuts, og hvad du ellers foretrækker. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER