Æggekage i Actifry
Instruktioner
- Start med at ligge bacon i bunden af maskinen, og varme i ca 5 minutter med armen kørende.
- Efter 5 minutter skiller du baconen lidt fra hinanden (så de ikke steger sammen til ét stort stykke) og varmer videre i 6-7 minutter.
- Nu skal du tage drejearmen ud, da den ikke skal bruges til det sidste. Baconen tager du også ud og ligger til at tørre på et stykke køkkenrulle.
- Pisk nu dine 4 æg og tilsæt en smule fløde til massen. Herefter hælder du din æggemasse i maskinen og krydrer med lidt salg og peber. Lad nu maskinen køre i ca 10 minutter
- Nu skal du hælde dit purløg, tomater og bacon tilbage i maskinen. Varm det hele i cirka 5 minutter, og så er der serveret!
- Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER