Æggekage i Actifry
Hjemmelavet ægge kage med sprød bacon og friske tomater. Klar op under 30 minutter – frisk fra din Actifry. Denne opskrift er fint til 3-4 mennesker, men kan selvfølgelig altid laves i andre størrelser
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
  • 4friske Æg
  • 1lille bundt purløg
  • 1 smule fløde
  • 2friske tomater
  • 1pakke bacon
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at ligge bacon i bunden af maskinen, og varme i ca 5 minutter med armen kørende.
  2. Efter 5 minutter skiller du baconen lidt fra hinanden (så de ikke steger sammen til ét stort stykke) og varmer videre i 6-7 minutter.
  3. Nu skal du tage drejearmen ud, da den ikke skal bruges til det sidste. Baconen tager du også ud og ligger til at tørre på et stykke køkkenrulle.
  4. Pisk nu dine 4 æg og tilsæt en smule fløde til massen. Herefter hælder du din æggemasse i maskinen og krydrer med lidt salg og peber. Lad nu maskinen køre i ca 10 minutter
  5. Nu skal du hælde dit purløg, tomater og bacon tilbage i maskinen. Varm det hele i cirka 5 minutter, og så er der serveret!
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER