Chili con carne er en klassisk gryderet. Fyldt med kød og krydderier, er det en fantastisk ret til familien. Her viser dig hvordan du laver en lækker Chili con carne i Actifry på 25 minutter.
Tilberedningstid
25minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
500gramOksekødHakket eller skåret i mindre stykker
1stort løg
1dåsehakkede tomater
1fedhvidløg
1stor dåsetomatpure80 gram
1dåsebønner
timian
stødt chili
salt og peber
oregano
spidskommen
olivenolie
Tilberedningstid
25minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
500gramOksekødHakket eller skåret i mindre stykker
1stort løg
1dåsehakkede tomater
1fedhvidløg
1stor dåsetomatpure80 gram
1dåsebønner
timian
stødt chili
salt og peber
oregano
spidskommen
olivenolie
Instruktioner
Skær dit løg i tern, og hak hvidløget fint. Kom det i din Actifry sammen med en smule olivenolie, og giv det 2-3 minutter, indtil løgene begynder at få farve.
Kom herefter dit oksekød i din Actifry og giv det 6-7 minutter. Rør gerne lidt ekstra rundt i det, så kødet ikke klumber sammen.
Tilsæt tomat, tomatpure og krydderierne. Du styrer selv hvor meget krydderi du vil have i, alt efter hvor kraftig du vil have din Chili con carne. Giv det 10-15 minutter alt efter din maskine.
Smag til med salt og peber. Server med kogte ris. Velbekomme.
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER
Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information
Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker OK herunder, betragtes dette som din accept