Chili con carne i Actifry
Chili con carne er en klassisk gryderet. Fyldt med kød og krydderier, er det en fantastisk ret til familien. Her viser dig hvordan du laver en lækker Chili con carne i Actifry på 25 minutter.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
25minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
25minutter
Ingredienser
  • 500gram OksekødHakket eller skåret i mindre stykker
  • 1stort løg
  • 1dåse hakkede tomater
  • 1fed hvidløg
  • 1stor dåse tomatpure80 gram
  • 1dåse bønner
  • timian
  • stødt chili
  • salt og peber
  • oregano
  • spidskommen
  • olivenolie
Instruktioner
  1. Skær dit løg i tern, og hak hvidløget fint. Kom det i din Actifry sammen med en smule olivenolie, og giv det 2-3 minutter, indtil løgene begynder at få farve.
  2. Kom herefter dit oksekød i din Actifry og giv det 6-7 minutter. Rør gerne lidt ekstra rundt i det, så kødet ikke klumber sammen.
  3. Tilsæt tomat, tomatpure og krydderierne. Du styrer selv hvor meget krydderi du vil have i, alt efter hvor kraftig du vil have din Chili con carne. Giv det 10-15 minutter alt efter din maskine.
  4. Smag til med salt og peber. Server med kogte ris. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER