Panerede kyllingestykker


Print Recipe
Panerede kyllingestykker
En anden variant af de populære Chicken nuggets i kylling. De er nemme at lave og kræver ikke den store forberedelse. Spis dem som tilbehør til en omgang pomfritter, eller som en lille snack .
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1-2 stk kyllingefilet
  • 2 stk Æg
  • rasp
  • salt og peber
  • div. krydderier
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1-2 stk kyllingefilet
  • 2 stk Æg
  • rasp
  • salt og peber
  • div. krydderier
Instruktioner
  1. Begynd med at skære dine kyllingefileter i mindre tern. Ca. 2X3 cm passer fint i størrelsen.
  2. Slå dine æg ud i en lille skål, eller en dyb tallerken, og pisk dem.
  3. På en anden tallerken hælder du rasp og krydderier, så du får en fin krydderiblanding. Brug salt og peber, og ellers de krydderier du har lyst til. F.eks paprika.
  4. Vend først dine kyllingestykker i æggene, og derefter i din krydderiblanding.
  5. Kom dine kyllingestykker i din Actifry og hæld en smule olie over.
  6. Sørg for at dine kyllingestykker ikke ligger for tæt. Der skal være luft i mellem hvert stykke, for at de bliver fint stegt.
  7. Giv dem først 10 minutter uden rørearmen i din actifry.
  8. Derefter giver du dem 10 minutter MED rørearmen i. Tilsæt evt en smule ekstra olie.
  9. Herefter er dine kyllingestykker klar til at spise. Velbekomme.
  10. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER