Det næsten som Lady og Vagabonden, og så alligevel ikke. Prøv de lækre kødboller og tomatsovs sammen med frisk kogt pasta.
Forberedelses tid
5minutter
Tilberedningstid
25minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
400gramhakket oksekød
2fedhvidløgfinthakket
1tskchilipulverDu kan tilføje mere eller mindre alt efter smag
1heltÆg
salt og peber
200mlCremefine
2dåserhakkede tomater
1/2tskespidskommen
ca 100gramrevet squash
Forberedelses tid
5minutter
Tilberedningstid
25minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
400gramhakket oksekød
2fedhvidløgfinthakket
1tskchilipulverDu kan tilføje mere eller mindre alt efter smag
1heltÆg
salt og peber
200mlCremefine
2dåserhakkede tomater
1/2tskespidskommen
ca 100gramrevet squash
Instruktioner
Tag dit hakkede oksekød og bland det sammen med ægget, revet squash,hvidløg og krydderierne. Smag til med salt og peber.
Form dem som små boller og kom dem i din Actifry, UDEN rørearmen. Giv dem 15 minutter.
Derefter skal du tage kødboller op, komme din rørearm i og derefter komme bollerne i igen. Tilsæt så dine hakkede tomater samt cremefine. Giv det 10 minutter.
Server med frisk pasta, og smag gerne til med lidt salt og peber. Velbekomme.
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER
Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information
Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker OK herunder, betragtes dette som din accept