Krydrede kødboller i tomatsovs


Print Recipe
Krydrede kødboller i tomatsovs
Det næsten som Lady og Vagabonden, og så alligevel ikke. Prøv de lækre kødboller og tomatsovs sammen med frisk kogt pasta.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 tsk chilipulver Du kan tilføje mere eller mindre alt efter smag
  • 1 helt Æg
  • salt og peber
  • 200 ml Cremefine
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1/2 tske spidskommen
  • ca 100 gram revet squash
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 tsk chilipulver Du kan tilføje mere eller mindre alt efter smag
  • 1 helt Æg
  • salt og peber
  • 200 ml Cremefine
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1/2 tske spidskommen
  • ca 100 gram revet squash
Instruktioner
  1. Tag dit hakkede oksekød og bland det sammen med ægget, revet squash,hvidløg og krydderierne. Smag til med salt og peber.
  2. Form dem som små boller og kom dem i din Actifry, UDEN rørearmen. Giv dem 15 minutter.
  3. Derefter skal du tage kødboller op, komme din rørearm i og derefter komme bollerne i igen. Tilsæt så dine hakkede tomater samt cremefine. Giv det 10 minutter.
  4. Server med frisk pasta, og smag gerne til med lidt salt og peber. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER