Dejlig gryderet fyldt med grøntsager. Du kan tilføje mere eller mindre alle de grøntsager du har lyst til, eller følge opskriften nøjagtigt. Det er helt op dig. Retten tager kun 30 minutter at lave i din Actifry
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
600gramkalkunbrystKyllingebryst kan også bruges
3stkpeberfrugtVælg din favoritfarve eller én af hver
2fedhvidløgFinthakkes
2skeOlie
salt og peber
100mlvand
1heltløgskåret i skiver
500gramriskoges og serveres med retten
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
600gramkalkunbrystKyllingebryst kan også bruges
3stkpeberfrugtVælg din favoritfarve eller én af hver
2fedhvidløgFinthakkes
2skeOlie
salt og peber
100mlvand
1heltløgskåret i skiver
500gramriskoges og serveres med retten
Instruktioner
Begynd med at skære dine peberfrugter i små tern. Husk at fjerne indmaden.
Kom peberfrugterne i din Actifry sammen med de hakkede løg.
Tilsæt olie og steg det i 10 minutter.
kom herefter de finthakkede hvidløg (de kan også presses i en hvidløgspresser) i gryden og steg i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Nu skal din kalkun (eller kylling) skæres i strimler og tilsættes i retten. Kom kalkunen og vand i gryden og giv det 10 minutter, eller indtil de har fået en fin brun farve.
Server med ris og brød, velbekomme.
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER
Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information
Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker OK herunder, betragtes dette som din accept