Super simpel Svensk pølseret


Print Recipe
Super simpel Svensk pølseret
Nogle dage skal det bare være nemt og hurtigt. Denne ret er perfekt til resterne, hvis du f.eks har lidt kartofler til overs fra dagen før.
Forberedelses tid 2 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 spsk hakket løg
  • 250 gram kogte kartofler Skæres i tern
  • 100 gram pølse Skæres i små stykker
  • En smule ketchup
  • Salt og Pepper
  • En smule fløde
Forberedelses tid 2 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 spsk hakket løg
  • 250 gram kogte kartofler Skæres i tern
  • 100 gram pølse Skæres i små stykker
  • En smule ketchup
  • Salt og Pepper
  • En smule fløde
Instruktioner
  1. Start med at skære dine løg. Put dem herefter i din Actifry sammen med en smule løg, og lad maskinen køre i et par minutter.
  2. Herefter tilsætter du dine kogte kartofler (hvis de er kogte på forhånd, ellers start med at koge dem) og lad dem køre til de begynder at blive brune.
  3. Til sidst tilsætter du pølsestykkerne, ketchup, en smule fløde og krydrer med salt og pepper. Tilberedningstiden afhænger selvfølgelig af mængden. Vi har tidligere brugt 10 minutter, og det fungerede rigtig fint.
  4. Velbekomme, så er der nem og hurtig Svensk pølseret fra din Actifry
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER