Stegt flæsk i Actifry
Stegt flæsk er danmarks nationalret, og det forstår vi godt! Det sprøde flæsk, serveret med kogte kartofler og en cremet persillesovs. Så kan det kun blive en god aften!
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
40minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
40minutter
Ingredienser
  • 500gram flæsk i skiver
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Nu bliver det nemt! Stegt flæsk i Actifry er virkelig simpelt at lave, og det kan ikke gå galt.
  2. Start med at skære dine skiver flæsk i halve. Vi har erfaret at flæsket hænger mindre sammen, hvis det er i mindre stykker.
  3. Kom dine skiver flæske i din Actifry, og salt efter smag. Husk at lade rørearmen blive i. Giv det cirka 40 minutter. Den endelig stegetid afhænger af din maskine, og hvor meget flæsk du laver.
  4. Selvom du har rørearmen i, kan du med fordel lige stoppe maskinen og røre rundt i skiverne, et par gange under tilberedningen. Så undgår du at dine skiver flæsk samler sig i en klumb.
  5. Server med kogte kartofler og persillesovs. Velbekomme!
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER