En god gammel dansk klassiker. Medisterpølsen. Sprød udenpå og saftig indeni. Her viser vi dig hvordan du nemt og ubesværet kan lave en helt medister i din Actifry.
Antal personer
4Peronser
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
4Peronser
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
1stkGod medisterpølse
Instruktioner
Når du laver din medister i din Actifry, behøver du ikke at koge den først.
Du skal blot fjerne rørearmen fra din actifry og ligge hele medisteren i gryden.
Prik gerne nogle små huller i din medister undervejs. Det sørger for at den ikke sprækker. Og nej, det får ikke din medister til at blive tør. Tværtimod.
Du kan halvvejs igennem stegetiden vende medisteren om. Men det er ikke nødvendigt.
Alt efter hvor tyk din medisterpølse er, burde 30 minutter stegetid være nok. En tykkere medister kan godt have brug for 5-10 minutter længere stegetid.
Til sidst skal du blot have din medister op af Actifryen og så er er der serveret.
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER