Wok er sundt og dejligt – og kan være sprækfyldt med grøntsager! En dejlig nem ret, som ikke tager lang tid at lave i din Actifry.
Antal personer
Forberedelses tid
2-3personer
5minutter
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
Forberedelses tid
2-3personer
5minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
500 gramkylling
500gramwokblandingFriske grøntsager kan selvfølgelig også bruges
3fedhvidløg
3heleforårsløg
4spsksoya
250gramNudlerSkal koges i mens du steger kyllingen og grøntsagerne
3teskekarrypasta
1dåsekokosmælk
salt og peber
Instruktioner
Start med at gøre din kylling klar. Vi brugte kyllingeinderfilet, som vi skar i tern. Du kan også vælge at skære kyllingen i strimler, hvis du hellere vil det.
Herefter kan du forberede dine grøntsager. Hak dine forårsløg og dine hvidløg. Det gør ikke noget at de bliver hakket groft. Men hvis du foretrækker dem finthakkede, gør du selvfølgelig bare det.
Kom nu dine kyllingestykker i din Actifry, sammen med dine forårsløg, hvidlæg og 3 teskefulde karrypasta. Steg det herefter i 5 minutter. Du skal beholde rørearmen i under hele opskriften, da den så vil sørge for at blande det hele godt sammen.
Sæt nu en gryde med vand over, som du kan koge dine nudler i. De skal typisk koges i 4-5 minutter. Du kan koge dem når som helst under tilberedningen, da de først skal med i maskinen de sidste 5 minutter.
Når dine kyllingestykker har fået 5 minutter, tilsætter du din wokblanding, soya, kokosmælk og en smule salt og peber. Giv det hele 10 minutter yderligere.
Til sidst skal du hælde dine kogte nudler ned til resten af ingredienserne i din Actifry, og stege i 5 minutter.
Herefter er retten klar. Alt i alt bør det tage 20 minutter at tilberede retten. Velbekomme
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER