Pølserisotto er en nem og lækker ret, som kun bliver nemmere at lave i Actifry. Dejlig krydret og godt med grøntsager i. Det tager cirka 45 minutter at lave og du bliver helt sikkert ikke skuffet.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
45minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
45minutter
Ingredienser
2stkpeberfrugtF.eks én rød og én gul
1bundtfrisk forårsløg
1almløg
2spskkarry
enskefuldolivenolie
600gramwienerpølseskæres i skiver
300gramalmindelige ris
1stkhønseboullion
1,2literkogende vandKoges i elkedel
1,5dlflødeHvis du vil have den mere cremet, kan du bruge lidt ekstra fløde
salt og peber
Instruktioner
Skær dine peberfrugter i små tern, dit forårsløg i tynde skiver, hak din løg og kom det i din Actifry sammen med olivenolie og karry. Giv det 8 minutter med armen i.
Skær dine pølser i mindre stykker og kom det i din Actifry sammen med risene. Giv det 7 minutter
Opløs din bouillon terning i det kogende vand og hæld det herefter i gryden. Kør i 30 minutter yderligere.
Samg til sidst til med salt og peber + ekstra karry. Tilsæt fløden og giv det 5 minutter til sidst.
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER