Pølsemix i Actifry
En grillbar klassiker! Når det bare skal være hurtigt og nemt, eller hvis tømmermændende har lagt dig ned. En god omgang pølsemix går man sjældent galt med.
Antal personer Forberedelses tid
2personer 5Minutter
Tilberedningstid
30Minutter
Antal personer Forberedelses tid
2personer 5Minutter
Tilberedningstid
30Minutter
Ingredienser
  • Et parhåndfulde frosne pommes frites
  • Et par pølserskæres i korte stykker
  • Et stk hakket løg
  • Enskefuld Olie
Instruktioner
  1. Denne opskrift er så simpel, så du bestemmer helt selv hvor mange pølser og pomfritter der skal bruges. Det er helt op til din appetit
  2. Start med at køre dine pommes frites i maskinen. Tilføj en skefuld olie, og lad maskinen køre i ca 20 minutter. Det afhænger af tykkelsen/antallet af pommes frites. Lad din Actifry køre indtil de begynder at få farve.
  3. Når du har sat maskinen i gang kan du passende begynde at hakke løg og skære dine pølser i skiver.
  4. Når dine pommes frites har fået lidt farve, tilføjer du pølserne i maskinen. Herefter kører du maskinen i ca 10 minutter.
  5. Og voila! Så har du en god gang pølsemix, lavet i din Actifry. Det er både billigere og hurtigere end fra den lokale grill. Spis den med lidt løg på toppen, samt ketchup.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER