Et forsøg på at lave en klassisk italiensk ret i Actifry. Det hele laves i gryden, og kan justeres efter behov.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
1heltløgfinthakket
ifedhvidløgHakkes/presses
1/2skeolivenolie
50gsoltørrede tomaterfinthakkede
1spskoregano
140gtomatpure
1glastomatsauce
salt og peber
400grampasta
Instruktioner
Start med at sætte en gryde med vand over på komfuret. Det skal bruges til at koge din pasta.
Kog pastaen i et par minutter mindre end du plejer (Din pasta bliver færdig “kogt” når den kommer i din Actifry)
Kom dine hakkede løg, hvidløg, soltørrede tomater og olivenolie i din Actifry. Giv det 7 minutter.
Tilsæt oregano og tomat og giv det 2 minutter.
Til sidst kommer du din kogte pasta ned i Actifryen og giver det hele 5 minutter.
Og så er din ret klar. Server eventuelt med friskrevet parmesan.
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER