Pasta Carbonara med rejer
Denne opskrift er indsendt af Sofie Korsgaard, som har været kreativ, og givet den klassiske italienske Pasta Carbonara et spændende twist.
Antal personer Forberedelses tid
2personer 30minutter
Antal personer Forberedelses tid
2personer 30minutter
Ingredienser
  • 1pakke Pastealle grøntsagsbånd
  • 1pakke bacon i tern
  • 1 pose vannamei rejerCa 200 gram
  • 4hele Æg
  • 2fed hvidløg
  • 1tsk Smør
  • revet Parmesan
  • hvidløgsbalsamico
  • olivenolie
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at tø dine rejer op, og lad dem derefter marinere i hvidløg og hvidløgsbalsamico.
  2. Steg dine bacontern med lidt olivenolie i din Actifry, i cirka 5 minutter.
  3. Tilføj rejerne og lav dem stege indtil de har den ønskede sprødhed.
  4. Sluk derefter din Actifry og lad rejer samt bacon køle ned.
  5. Sæt vand over til pastaen.
  6. Bland 2 æg og 2 æggeblommer sammen i en skål. Tilsæt derefter revet parmesan og smør.
  7. Salt vandet og kom pastaen i. Kog som anvist på pakken. Derefter skal du dræne vandet fra pastaen.
  8. Bland pastaen med rejerne og bacon. Tilføj æggemassen langsomt under omrøring. Pas på at æggemassen ikke bliver til røræg.
  9. Rør rundt indtil den ønskede konsistens er opnået, tilføj først salt og peber lige før servering, og servér.
  10. Bon appetit!
  11. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER