Kylling i pikantsovs – en Actifry klassiker!
Kylling i pikantsovs i Actifry, en klassiske som er kendt fra facebook gruppen “Mig og min Actifry”. Super velsmagende, og dejlig nem at lave.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
  • 600g kylling i strimler
  • 1helt løgSkæres i tern
  • 2fed hvidløg
  • 1rød peberfrugtSkære i tern
  • 150gram bacontern
  • 200gram pikant flødeost
  • 1/2liter fløde
  • 1ds koncentreret tomat pure
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at stege din bacon i Actifryen i 8 minutter.
  2. Herefter tilsætter du dit løg og hvidløg. Giv det 2 minutter mere.
  3. Kylling i strimler samt dine peberfrugter tilsættes og kør i 8 minutter mere.
  4. Nu kommer du fløde, pikantost og tomatpure i og giver det 10 minutter.
  5. Smag til sidst til med salg og peber.
  6. Server med ris og flutes. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER