En klassiker fra det asiatiske køkken. Kylling i tern, vendt i grøntsager og karry, serveret med ris. Selvfølgelig lavet i Actifry.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
500gramkyllingskæres i tern
1heltløgfint hakket
2heleGulerødderskrællet og skåret i tynde skiver
1helaubergine i ternkan udelades
1fedhvidløgfinthakket
1skeolivenolie
1spskkarry
1dåsekokosmælkdu kan bruge fløde, hvis du ikke kan lide kokosmælk
salt og peber
Instruktioner
Start med at komme dine finthakkede løg og dine kyllingetern i din Actifry.
Tilsæt olivenolie og salt, og steg herefter i 5 minutter.
Nu kommer du alle grøntsagerne, karry og hvidløg i gryden. Giv det hele 10 minutter.
Herefter skal du tilsætte din kokusmælk og give det 5 minutter.
Smag til med salg og peber. Server med ris, peanuts, og hvad du ellers foretrækker. Velbekomme.
Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER