Kylling i karry
En klassiker fra det asiatiske køkken. Kylling i tern, vendt i grøntsager og karry, serveret med ris. Selvfølgelig lavet i Actifry.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
  • 500gram kyllingskæres i tern
  • 1helt løgfint hakket
  • 2hele Gulerødderskrællet og skåret i tynde skiver
  • 1hel aubergine i ternkan udelades
  • 1fed hvidløgfinthakket
  • 1ske olivenolie
  • 1spsk karry
  • 1dåse kokosmælkdu kan bruge fløde, hvis du ikke kan lide kokosmælk
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at komme dine finthakkede løg og dine kyllingetern i din Actifry.
  2. Tilsæt olivenolie og salt, og steg herefter i 5 minutter.
  3. Nu kommer du alle grøntsagerne, karry og hvidløg i gryden. Giv det hele 10 minutter.
  4. Herefter skal du tilsætte din kokusmælk og give det 5 minutter.
  5. Smag til med salg og peber. Server med ris, peanuts, og hvad du ellers foretrækker. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER