Biksemad
Er du også træt af at have rester stående i køleskabet, som du ikke får brugt? Så prøv at lave en omgang biksemad i din Actifry. Det er nemt og du kan stort set putte alt i retten!
Antal personer
2personer
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
2personer
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
  • 1helt løg
  • 400gram kartoflerGerne rester, ellers skal de lige koges først
  • salt og peber
  • HP sauce
  • KødBrug resterne fra køleskabet
Instruktioner
  1. Start ud med at skære dine løg i tern, skiver, eller hvordan du nu foretrækker dem. Giv dem cirka 5 minutter i din Actifry.
  2. Kom herefter dit kød i. Det kan være resterne fra i går, eller de sidste par stykker af stegen, som du først skærer i mindre stykker. Giv dem 5 minutter sammen med løgene.
  3. Har du kogte kartofler i køleskabet skal du bruge dem. Ellers skal du lige starte med at koge nogle kartofler. Når dine kartofler er klar, tilsætter du dem i din Actifry sammen med salt og peber, samt HP sovs.
  4. Giv det hele 10 minutter til sidst, og så er der en nem omgang biksemad. Spis det med et par rødbeder, og top gerne retten med et spejlæg.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER