Print Recipe
Indbagt pizza i Actifry
Pizza er altid et hit, og der findes et utal af kombinationer. Denne opskrift bruger vi en hjemmelavet pizzade, og giver dig 2 lækre indbagte pizzaer, lavet i Actifry.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hjemmelavet Pizzadej Du kan også bruge den færdige, som købes i supermarkeder
  • 1 håndfuld revet ost vi brugte mozzarella
  • 1 smule olivenolie
  • 1 teske oregano
  • 100 gram skinke
  • 100 gram pepperoni
  • 1 glas tomatsauce Du kan også lave din egen.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hjemmelavet Pizzadej Du kan også bruge den færdige, som købes i supermarkeder
  • 1 håndfuld revet ost vi brugte mozzarella
  • 1 smule olivenolie
  • 1 teske oregano
  • 100 gram skinke
  • 100 gram pepperoni
  • 1 glas tomatsauce Du kan også lave din egen.
Instruktioner
  1. Denne opskrift skal mest bruges som inspiration, da du helt selv kan vælge hvilket fyld du vil have i din pizza.
  2. Vi startede med at rulle dejen ud og dele den i 2 lige store dele.
  3. Så puttede vi det ønskede fyld på dejen, ca midt i (husk at du skal kunne folde dejen over). Start med at komme tomatsaucen i bunden, og husk at sprede osten godt ud. Ellers får du en stor osteklump i den ene ende af pizzaen.
    PiZZA I ACTIFRY
  4. Derefter foldede vi dejen rundt, og lukkede den tæt, som en klassisk indbagt pizza.
  5. Pas på at du ikke får for meget dej i enderne, eller der hvor du samler dejen, da det ellers bliver meget tykt.
    PiZZA I ACTIFRY
  6. Derefter tager du armen ud af din Actifry, og placerer dine pizzaer i hver deres side. Vi havde bagepapir i bunden af Actifryen, så vi ikke fik dejen til at sidde fast.
    PiZZA I ACTIFRY
  7. Vi gav dem 20 minutter, hvilket var fint. Det afhænger af din maskine hvor længe du skal give dine pizzaer.
  8. Giv dem indtil de begynder at få en fin mørk farve på toppen.
  9. HUSK at flytte dine pizzaer en halv omgang i maskinen, cirka halvvejs i bagetiden.
  10. Din maskine er varmest omkring "hullet" hvor varmen kommer ud, så ved at flytte pizzaen sikrer du at din pizza varmes lige meget over det hele.
  11. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Pasta med tomatsauce
Et forsøg på at lave en klassisk italiensk ret i Actifry. Det hele laves i gryden, og kan justeres efter behov.
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 helt løg finthakket
  • i fed hvidløg Hakkes/presses
  • 1/2 ske olivenolie
  • 50 g soltørrede tomater finthakkede
  • 1 spsk oregano
  • 140 g tomatpure
  • 1 glas tomatsauce
  • salt og peber
  • 400 gram pasta
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 helt løg finthakket
  • i fed hvidløg Hakkes/presses
  • 1/2 ske olivenolie
  • 50 g soltørrede tomater finthakkede
  • 1 spsk oregano
  • 140 g tomatpure
  • 1 glas tomatsauce
  • salt og peber
  • 400 gram pasta
Instruktioner
  1. Start med at sætte en gryde med vand over på komfuret. Det skal bruges til at koge din pasta.
  2. Kog pastaen i et par minutter mindre end du plejer (Din pasta bliver færdig "kogt" når den kommer i din Actifry)
  3. Kom dine hakkede løg, hvidløg, soltørrede tomater og olivenolie i din Actifry. Giv det 7 minutter.
  4. Tilsæt oregano og tomat og giv det 2 minutter.
  5. Til sidst kommer du din kogte pasta ned i Actifryen og giver det hele 5 minutter.
  6. Og så er din ret klar. Server eventuelt med friskrevet parmesan.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kyllingeret i Actifry
Nem, bekvem og fantastisk velsmagende kyllingeret i Actifry. Smager himmelsk og kan laves på under en halv time.
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 100 gram bacon også i tern
  • 1-2 hele Gulerødder i skiver
  • 2 stk Friske forårsløg skåret i skiver
  • 1/2 løg finthakket
  • 1 glas tomatsauce
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk boullionterning kylling
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk estragon
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 100 gram bacon også i tern
  • 1-2 hele Gulerødder i skiver
  • 2 stk Friske forårsløg skåret i skiver
  • 1/2 løg finthakket
  • 1 glas tomatsauce
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk boullionterning kylling
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk estragon
Instruktioner
  1. Start med at skære dit kylling i mindre tern. Herefter kan du skære din bacon i tern, medmindre du har snydt lidt og købt det forskåret (man må gerne snyde en gang i mellem!)
  2. Hæld dine kylling- og bacontern i Actifryen. Giv dem 10 minutter.
  3. I mens de kører, kan du forberede dine grøntsager. Hak dit løg og skør gulerødder og forårsløg i skiver.
  4. Efter din kylling og bacon har kørt i 10 minutter, tilføjer du dine grøntsager og kører i yderligere 10 minutter.
  5. Når det er gjort tilsætter du resten af ingredienserne. Giv det 5-6 minutter mere. Smag efter med salt og peber og så er der serveret.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER