Print Recipe
Chili con carne i Actifry
Chili con carne er en klassisk gryderet. Fyldt med kød og krydderier, er det en fantastisk ret til familien. Her viser dig hvordan du laver en lækker Chili con carne i Actifry på 25 minutter.
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød Hakket eller skåret i mindre stykker
  • 1 stort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor dåse tomatpure 80 gram
  • 1 dåse bønner
  • timian
  • stødt chili
  • salt og peber
  • oregano
  • spidskommen
  • olivenolie
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød Hakket eller skåret i mindre stykker
  • 1 stort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor dåse tomatpure 80 gram
  • 1 dåse bønner
  • timian
  • stødt chili
  • salt og peber
  • oregano
  • spidskommen
  • olivenolie
Instruktioner
  1. Skær dit løg i tern, og hak hvidløget fint. Kom det i din Actifry sammen med en smule olivenolie, og giv det 2-3 minutter, indtil løgene begynder at få farve.
  2. Kom herefter dit oksekød i din Actifry og giv det 6-7 minutter. Rør gerne lidt ekstra rundt i det, så kødet ikke klumber sammen.
  3. Tilsæt tomat, tomatpure og krydderierne. Du styrer selv hvor meget krydderi du vil have i, alt efter hvor kraftig du vil have din Chili con carne. Giv det 10-15 minutter alt efter din maskine.
  4. Smag til med salt og peber. Server med kogte ris. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Skinkegryde i Actifry
Dejlig nem og simpel gryderet. Kan laves i Actifry på 45 minutter. Fyldt med smag! Server den med ris eller en god omgang kartoffelmos.
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke bacontern
  • 500 gram svinekød i tern
  • 1 helt løg finthakket
  • 1 glas champignoner Kan også være friske
  • 80 gram tomatpure
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • salt og peber
  • paprika
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke bacontern
  • 500 gram svinekød i tern
  • 1 helt løg finthakket
  • 1 glas champignoner Kan også være friske
  • 80 gram tomatpure
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • salt og peber
  • paprika
Instruktioner
  1. Begynd med at komme dine bacontern i din Actifryl. Giv dem 10 minutter med rørearmen i gryden.
  2. Derefter kommer du dit svinekød, løg og champignoner i. Kør det i 15 minutter.
  3. Tilsæt tomatpure, madlavningsfløde, salt og peber, samt paprika. Giv det hele 20 minutter til sidst, og så er retten færdig.
  4. Server med en lækker kartoffelmos, eller med ris og brød. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Vikingegryden er en fantastisk gryderet, når det skal gå lidt stærkt, men stadig være lækkert. Retten er inspireret af de gode gamle vikinger, så der er selvfølgelig MASSER af kød i! Vi brugte svinemørbrad, cocktailpølser og bacon. Vi syntes måske at det blev liiiige nok kød, så vi serverede den med let kogte bønner, og ris til. Det smager helt fantastisk sammen. Retten går også under navne som mørbradgryde og paprika gryde, men vi syntes bare at vikingegryde lyder lidt sejere! Prøv det – du bliver ikke skuffet! Og lad os endelig høre hvad du syntes om retten. Kom gerne med kommentarer på facebooksiden.
Vikingegryde i actifry

Vi startede med at give løgene lidt farve, før vi kom andet i. Derefter fik baconen samme tur, sammen med løgene. Der skal rigtig meget kød i retten, så det er vigtigt at du får nok væske i, da det ellers kan blive en tør omgang. Vi brugte en halv liter madlavningsfløde, og en halv liter oksefond.

Der skal rigtig mange krydderier i, så retten kan godt have en meget stærk smag. Hvis du ikke er til stærk mad, så kan du med fordel skrue lidt ned for de stærke krydderier. Det er vigtigt at du lige rører krydderierne rundt, efter du kommer dem i din Actifry. Ellers bliver det hele blæst rundt når du tænder din Actifry.

Du kan se os lave Vikingegryde i videoen, og ellers læse hele opskriften nederst på siden. God fornøjelse, det smager fantastisk!


Print Recipe
Vikingegryde i Actifry
Vikinggryde, Paprikegryde, Mørbradgryde, kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, så smager det fantastisk! Vi har lavet opskriften i Actifry, og det er simpelthen bare så nemt. Hurtigere end at lave det i en normal gryde, og mindst lige så lækkert.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel svinemørbrad Afpudset og skåret i mindre skiver
  • 250 gram bacon skæres i skiver
  • 200 gram cocktailpølser skæres i kvarte
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 1/2 liter oksebouillon
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 helt løg hakkes i tern
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk allround krydderi
  • 1 tsk smoked paprika
  • 3 tsk almindelig paprika
  • salt og peber
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel svinemørbrad Afpudset og skåret i mindre skiver
  • 250 gram bacon skæres i skiver
  • 200 gram cocktailpølser skæres i kvarte
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 1/2 liter oksebouillon
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 helt løg hakkes i tern
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk allround krydderi
  • 1 tsk smoked paprika
  • 3 tsk almindelig paprika
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine ingredienser. Skær kødet ud, hak løgene og derefter lav din krydderiblanding.
    Vikingegryde i actifry
  2. Derefter kommer du dine løg i din Actifry. Hæld en smule olie over, og giv det 3 minutter.
  3. Derefter kommer du din bacoc i , og giver det 5 minutter
  4. kom din tomatpure ned til løg og bacon, og giv det 1-2 minutter.
  5. Nu kommer du dine cocktailpølser og svinemørbraden i din Actifry. Hæld din krydderierblanding ud over. HUSK at røre krydderierne sammen med kødet. Ellers flyver det ud over det hele når du starter din Actifry. Giv det 10 minutter.
    Vikingegryde i actifry
  6. Til sidst kommer du fløde og din oksebouillon i. Det skal have cirka 20 minutter, alt efter din maskine. Retten er færdig når saucen er tyknet, og ser ud som på billedet.
  7. Server med kogte ris og bønner. Velbekomme.
    Vikingegryde i actifry
  8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Tikka Masala er en klassisk indisk ret, sprængfyldt med krydderier. En af de mest kendte retter fra det indiske køkken, som er kendt for sin smagfylde blanding af forskellige krydderier. Det er virkelig en ret som blander mange smagsudtryk sammen, og på en fantastisk måde. Det smager simpelthen så godt. Vi har det sidste stykke tid eksperimenteret frem og tilbage, for at finde en måde at lave Tikka Masala i vores Actifry. Nu har vi ramt et, syntes vi selv, rigtig godt resultat, som vi virkelig har glædet os til at dele med jer! Tikka Masala er en virkelig krydret ret, så man skal gerne være glad for stærkt mad. Hvis det ikke lige er sagen, så kan man med fordel skrue lidt ned for krydderierne, så retten ikke bliver helt så stærk.
Tikka Masala i Actifry

Som så mange andre retter, så findes der også et utal af måder at lave Tikka Masala på. Helt klassisk så skal kyllingen gerne laves på grill, og masalasaucen skal koges op i en gryde. De muligheder har vi ikke helt i en Actifry, så vi har prøvet os lidt frem, for at finde den rette fremgangsmåde.

Vores bud på en Tikka Masala i Actifry adskiller sig selvfølgelig en del fra klassikerne. Vi syntes dog at resultatet er blevet rigtig godt! Smagfyldt, lækkert og nemt. Perfekt til Actifry.

Det er en ret som kræver en smule forberedelse, da der skal RIGTIG mange forskellige ingredienser i. Men gør dig selv den tjeneste og prøve det – for det smager virkelig lækkert!

Du kan se os lave Tikka Masala i Actifry i videoen herunder, og ellers kan du læse hele opskriften længere nede på siden. God fornøjelse.


Print Recipe
Tikka Masala Ala Actifry
Tikka Masala er en klassisk indisk ret, kendt for sin stærke og krydrede smag. Vi har eksperimenteret, og her har i vores forslag til en lækker Tikka Masala i Actifry
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 5 cm frisk ingefær skrælles og hakkes fint
  • 6 fed hvidløg pilles og hakkes fint
  • 200 gram yoghurt naturel
  • 1 halv lime
  • 2 spsk koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 stort drys garam masala
  • 1 stk løg pillet og hakket
  • 40 gram tomatpure
  • 200 gram hakkede tomater
  • 1 grøn peberfrugt skåret i små tern
  • salt og peber
  • olivenolie
  • 2 spiseske creme fraiche
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 5 cm frisk ingefær skrælles og hakkes fint
  • 6 fed hvidløg pilles og hakkes fint
  • 200 gram yoghurt naturel
  • 1 halv lime
  • 2 spsk koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 stort drys garam masala
  • 1 stk løg pillet og hakket
  • 40 gram tomatpure
  • 200 gram hakkede tomater
  • 1 grøn peberfrugt skåret i små tern
  • salt og peber
  • olivenolie
  • 2 spiseske creme fraiche
Instruktioner
  1. Start med at lave Tikkamarinaden til kyllingen. Vær opmærksom på at der skal laves TO forskellige Masalaer, så du skal ikke bruge alle ingredienserne på én gang. Dvs. når du skal bruge en skefuld chili, så er det altså ikke på samme tid at det skal bruges.
    Tikka Masala Ala Actifry
  2. Begynd med at tage 2 1/2 cm hakket ingefær og 3 fed hvidlåg i små tern, og knus det sammen til en glat pasta i en morter.
  3. Hæld det derefter i en skål og tilføj din yoghurt. saften fra en halv lime, en halv teske chilipulver, en halv teske gurkemeje og et stort drys garam masala. Pisk det godt sammen.
  4. Nu skal du komme alle dine kyllinge stykker i marinaden. Dæk det til og lad det marinere i 15-20 minutter.
    Tikka Masala Ala Actifry kylling
  5. Nu skal du finde din Actifry frem. Hæld en smule olivenolie i gryden og kom dine hakkede løg i. Giv det 3 minutter.
  6. Kom nu din kylling og marinade i gryden sammen med løgene. Giv det 10 minutter.
  7. Så skal du komme 2 1/2 cm ingefær, 3 hakkede fed hvidløg, din tomatpure, din grønne peber og 200 gram hakkede tomater i din Actifry. Samtidig kommer du de sidste krydderier i: En halv teske chilipulver, en teske koriander, en smule garam masala og en halv teske gurkemeje.
  8. Giv det 15-20 minutter alt efter hvilken maskine du har. Efter cirka 10 minutter kommer du 2 spiseske fulde creme fraiche i.
    Tikka Masala Ala Actifry kylling
  9. Herefter er din Tikka Masala klar til at spise! Server den med kogte ris, og friskbagt Naanbrød. Mums!
  10. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Pasta med tomatsauce
Et forsøg på at lave en klassisk italiensk ret i Actifry. Det hele laves i gryden, og kan justeres efter behov.
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 helt løg finthakket
  • i fed hvidløg Hakkes/presses
  • 1/2 ske olivenolie
  • 50 g soltørrede tomater finthakkede
  • 1 spsk oregano
  • 140 g tomatpure
  • 1 glas tomatsauce
  • salt og peber
  • 400 gram pasta
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 helt løg finthakket
  • i fed hvidløg Hakkes/presses
  • 1/2 ske olivenolie
  • 50 g soltørrede tomater finthakkede
  • 1 spsk oregano
  • 140 g tomatpure
  • 1 glas tomatsauce
  • salt og peber
  • 400 gram pasta
Instruktioner
  1. Start med at sætte en gryde med vand over på komfuret. Det skal bruges til at koge din pasta.
  2. Kog pastaen i et par minutter mindre end du plejer (Din pasta bliver færdig "kogt" når den kommer i din Actifry)
  3. Kom dine hakkede løg, hvidløg, soltørrede tomater og olivenolie i din Actifry. Giv det 7 minutter.
  4. Tilsæt oregano og tomat og giv det 2 minutter.
  5. Til sidst kommer du din kogte pasta ned i Actifryen og giver det hele 5 minutter.
  6. Og så er din ret klar. Server eventuelt med friskrevet parmesan.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Mexicansk mad er kendt for at være dejligt stærkt – og fyldt med grøntsager. Måske er det en af grundene til at det er blevet så populært herhjemme. Vi har været en tur i køkkenet, for at komme med vores bud på en lækker gang mexifyld til din tortilla – selvfølgelig lavet i vores Tefal Actifry
Mexicanske wraps i actifry

En af fordelene ved oksekød til tortilla, er at du kan komme RIGTIG mange grøntsager i. Normalt må man jo ikke snyde sine børn, men det her er en rigtig fin måde at få nogle grøntsager sneget ind i deres mad. I vores version puttede vi 2 forskellige peberfrugter, forårsløg, gulerødder og majs i. Men det er kun din fantasi der sætter grænser. Samtidig er jeg ikke den store fan af virkelig stærk mad, så jeg undlod at putte for stærke krydderier i. Man kunne sagtens tilføje frisk chili, eller chilipulver, hvis fyldet skal have lidt ekstra spark.

Når du har stegt fyldet færdigt i din Actifry, skal din tortilla samles. Vi købte de færdige lavede tortilla fra supermarkedet. Er man rigtig frisk, så laver man sine egne. Men det må blive næste gang. De færdiglavede smager rigtig godt. Vi varmede dem hurtigt op i ovnen, og samlede dem så på tallerkenen. Udover vores Mexifyld, tilføjede vi lidt frisk spinat, tynde avocado skiver og til sidst en smule creme fraiche.

Man kunne sagtens tilføje en stærk chilisauce hvis man vil have den stærkere, eller toppe fyldet med en omgang frisk revet cheddar. Du kan læse hele opskriften og fremgangsmåden her:

Køb en ny Actifry her

Print Recipe
Lækre Mexicanske wraps i Actifry
Med denne opskrift får du det mest fantastiske fyld til dine mexicanske wraps! Noget af det bedste ved denne opskrift, er mængden af grøntsager. Du kan virkelig få mange grøntsager klemt ind, og så smager det samtidig fantastisk. Så er der ingen undskyldninger for ikke at spise nok grøntsager.
Forberedelses tid 15 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 1 helt løg
  • 2 store Gulerødder
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 hel avocado skæres i skiver
  • 1 hel grøn peber
  • 1 hel gul peber
  • 2 stk Friske forårsløg
  • 2 teske spidskommen
  • 2 teske paprika
  • 2 teske Salt
  • 2 teske teske peber
  • frisk spinat
  • creme fraiche
Forberedelses tid 15 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 1 helt løg
  • 2 store Gulerødder
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 hel avocado skæres i skiver
  • 1 hel grøn peber
  • 1 hel gul peber
  • 2 stk Friske forårsløg
  • 2 teske spidskommen
  • 2 teske paprika
  • 2 teske Salt
  • 2 teske teske peber
  • frisk spinat
  • creme fraiche
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager. Skyl og skær dem i mindre stykker, så de er klar til at komme i din Actifry.
    Actifry grøntsager
  2. Herefter putter du dine løg tern i din Actifry, sammen med krydderierne. Lad maskinen køre i 7 minutter, indtil løgene begynder at få lidt farve.
    Løg i actifry
  3. Når dine løg har fået lidt farve, stopper du maskinen og tilsætter dit oksekød. Husk at smuldre kødet i mindre stykker, så armen nemmere kan få det med rundt. Nu skal du også tilsætte din tomatpure og lade maskinen køre i 7 minutter igen. Kødet skal stege og begynde at få den fine brune farve.
  4. Tilsæt nu alle dine grøntsager på én gang. Det lyder voldsomt, men bare rolig, armen skal nok sørge for at få det fint fordelt. Herefter steger du det hele i 5 minutter mere.
  5. Vi brugte ovnen til at varme tortilla-pandekagerne, de skal kun have et par sekunder, så de når at blive dejlig varme.
  6. Server dine wraps med mexifyldet, avocado, spinat og creme fraiche. Velbekomme.
    Mexifyld actifry
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER