Print Recipe
Bruschetta med tomat og ost i Actifry
Bruschetta er en klassisk italiensk ret, som ofte bruges som forret. Den findes i et utal af variationer, men her har vi lavet vores favorit - med ost og tomat. Selvfølgelig lavet i Actifry.
Tilberedningstid 6 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 5-6 skiver lyst brød Et ciabattaflute skæret på tværs kan også anbefales
  • 20 små tomater skæres i skiver
  • en håndfulde Revet mozarella Anden ost kan også bruges
  • salt og peber
  • olivenolie
Tilberedningstid 6 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 5-6 skiver lyst brød Et ciabattaflute skæret på tværs kan også anbefales
  • 20 små tomater skæres i skiver
  • en håndfulde Revet mozarella Anden ost kan også bruges
  • salt og peber
  • olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine råvarer. Skær dit brød ud i skiver. Du bestemmer selv tykkelsen, men jo tyndere dit brød er, jo sprødere bliver det.
  2. Tag dine tomat og skær dem i mindre stykker. Du kan med fordel fjerne indmaden, da det kan være med til at gøre dine Bruschetta bløde
  3. Smør dine brødstykker med en smule olivenolie. Placer dem i bunden af din Actifry og giv dem 3 minutter. (uden rørearmen) Har du en Actifry 2in1 kan du med fordel lave dem i panden.
  4. Herefter fordeler du dine tomaterne ovenpå brødet. Kom salt og peber, og til sidst ost ovenpå. Drys evt en smule oregano eller andre krydderier over.
  5. Kom dem alle i din Actifry igen, og slut af med at give dem 3 minutter til.
  6. Og værsgo, du har nu lavet lækre, sprøde bruschetta i Actifry på kun 6 minutter. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

One pot pasta er som navnet antyder en pastaret, som laves i en enkelt gryde. Retten har de seneste år taget internettet med storm, og lagt alverdens blogge ned med nye og spændende opskrifter. Vi tænkte at det var oplagt at prøve i vores Actifry, da den jo som bekendt er nem og hurtig at lave mad i. Efter et par testforsøg, ramte vi rigtigt, og fik lavet en super lækker, simpel one pot pasta, lavet i vores Actifry. Det fede ved one pot pasta er at alle ingredienserne er i gryden fra start, så de ligger og samler smag fra hinanden under hele tilberedningen. Vi var færdige på cirka 30 minutter, og er sikre på at du vil elske denne lækre omgang one pot pasta.
One pot pasta i Actifry

Som alle andre pastaretter, så findes der et utal af måder at lave one pot pasta på. Vi valgte at bruge pasta penne, da vi tænkte at spaghetti ikke ville fungere så godt i en Actifry. Derudover brugte vi en blanding af friske tomater skåret i skiver og hakkede tomater, da det giver et rigtig fint mix og en dejlig smag af tomat. Vi kunne godt have brugt lidt mere frisk basilikum, så hold jer endelig ikke tilbage hvis i bruger det i jeres ret.

For at give vores one pot pasta lidt mere fylde, kom vi lidt chorizo i. Vi havde et par tynde skiver chorizo i overskud, så vi skar dem blot i mindre tern og brugte dem. Det endte med en forholdsvis simpel ret, med få, gode ingredienser, men du kan sagtens tilføje en masse grøntsager. Næste gang vi skal have one pot pasta tænker jeg at vi tilføjer lidt friskt revet gulerod og squash.

Da din Actifry gryde er forholdsvis stor, kan du risikere at der ikke er nok væske til at din pasta bliver ordentlig kogt. Vi tilføjede et par deciliter vand halvejs i tilberedningstiden, og det sørgede for at vores pasta var fint dækket af væske og blev kogt al dente.

Du kan se den lækre one pot pasta blive lavet i videoen, eller læse hele opskriften nederst på siden. God fornøjelse.

 

PS: da denne opskrift indeholder en del væske, er det vigtigt at du sikrer at din Actifry er tæt. Vi ser desværre at nogle maskiner ikke holder tæt, selv med rørearmen i, og væske i maskinen kan betyde at den brænder sammen. Vil du være på den sikre side, så sørg for ikke at komme mere væske i, end højden på “røret” under din drejearm.


Print Recipe
One pot pasta i Actifry
Det er fantastisk nemt at lave one pot pasta i din Actifry. Som navnet antyder, så bliver alt lavet i én enkelt gryde. Alle ingredienser ryger i og så er det bare at vente.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 300 gram pasta vi brugte pasta penne
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 60 gram chorizo
  • 1 håndfuld friske basilikumsblade
  • 5 dl grøntsagsfond
  • 3 dl vand
  • 2-3 friske tomater skæres i mindre tern
  • 1 helt løg finthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • salt og peber
  • oregano
  • 2 spsk olivenolie
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 300 gram pasta vi brugte pasta penne
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 60 gram chorizo
  • 1 håndfuld friske basilikumsblade
  • 5 dl grøntsagsfond
  • 3 dl vand
  • 2-3 friske tomater skæres i mindre tern
  • 1 helt løg finthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • salt og peber
  • oregano
  • 2 spsk olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager. Skær din tomat, og hak dine løg.
    one pot pasta actifry
  2. Kom alle ingredienserne i din Actifry samtidig.
    one pot pasta actifry
  3. Giv det 30 minutter i alt. Den endelig tilberedningstid afhænger af din Actifry. Nogle kan muligvis få brug for længere tid. Du skal fortsætte indtil pastaen er al dente.
    One pot pasta i Tefal Actifry
  4. Husk at sørge for at der hele tiden er væske i gryden. Efterhånden som retten tilberedes, vil væsken stille blive koget fra. Tilføj løbende lidt vand hvis det er nødvendigt, ellers vil din pasta blive brændt, i stedet for at koge.
  5. Velbekomme
    one pot pasta actifry
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Æggekage i Actifry
Hjemmelavet ægge kage med sprød bacon og friske tomater. Klar op under 30 minutter - frisk fra din Actifry. Denne opskrift er fint til 3-4 mennesker, men kan selvfølgelig altid laves i andre størrelser
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 friske Æg
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 smule fløde
  • 2 friske tomater
  • 1 pakke bacon
  • salt og peber
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 friske Æg
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 smule fløde
  • 2 friske tomater
  • 1 pakke bacon
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at ligge bacon i bunden af maskinen, og varme i ca 5 minutter med armen kørende.
  2. Efter 5 minutter skiller du baconen lidt fra hinanden (så de ikke steger sammen til ét stort stykke) og varmer videre i 6-7 minutter.
  3. Nu skal du tage drejearmen ud, da den ikke skal bruges til det sidste. Baconen tager du også ud og ligger til at tørre på et stykke køkkenrulle.
  4. Pisk nu dine 4 æg og tilsæt en smule fløde til massen. Herefter hælder du din æggemasse i maskinen og krydrer med lidt salg og peber. Lad nu maskinen køre i ca 10 minutter
  5. Nu skal du hælde dit purløg, tomater og bacon tilbage i maskinen. Varm det hele i cirka 5 minutter, og så er der serveret!
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER