Print Recipe
Chili con carne i Actifry
Chili con carne er en klassisk gryderet. Fyldt med kød og krydderier, er det en fantastisk ret til familien. Her viser dig hvordan du laver en lækker Chili con carne i Actifry på 25 minutter.
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød Hakket eller skåret i mindre stykker
  • 1 stort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor dåse tomatpure 80 gram
  • 1 dåse bønner
  • timian
  • stødt chili
  • salt og peber
  • oregano
  • spidskommen
  • olivenolie
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød Hakket eller skåret i mindre stykker
  • 1 stort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor dåse tomatpure 80 gram
  • 1 dåse bønner
  • timian
  • stødt chili
  • salt og peber
  • oregano
  • spidskommen
  • olivenolie
Instruktioner
  1. Skær dit løg i tern, og hak hvidløget fint. Kom det i din Actifry sammen med en smule olivenolie, og giv det 2-3 minutter, indtil løgene begynder at få farve.
  2. Kom herefter dit oksekød i din Actifry og giv det 6-7 minutter. Rør gerne lidt ekstra rundt i det, så kødet ikke klumber sammen.
  3. Tilsæt tomat, tomatpure og krydderierne. Du styrer selv hvor meget krydderi du vil have i, alt efter hvor kraftig du vil have din Chili con carne. Giv det 10-15 minutter alt efter din maskine.
  4. Smag til med salt og peber. Server med kogte ris. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kyllingestykker paneret i hvidløg og mandelmel
Et rigtigt sjovt alternativ til kyllingenuggets. Får en speciel smag af mandelmelet, og det smager fantastisk! Spis dem med kartofler og grøntsager - og lav eventuelt en lækker sauce til.
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram kyllingefilet Skæres i mindre stykker - du bestemmer selv hvor store
  • 20-25 hele mandler Skal pilles
  • 1 spsk timian
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk Salt
  • 1 smule olivenolie
  • 2-3 spsk hvedemel
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram kyllingefilet Skæres i mindre stykker - du bestemmer selv hvor store
  • 20-25 hele mandler Skal pilles
  • 1 spsk timian
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk Salt
  • 1 smule olivenolie
  • 2-3 spsk hvedemel
Instruktioner
  1. Til at starte med skal du have din panering gjort klar. Tag dine mandler og kom dem i en blender, eller mini hakker. Derefter tilsætter du timian, hvidløg, en smule olie og salt.
  2. Kom dit hvedemel i en plastikpose, og hæld dine kyllingestykker derned. Ryst den godt igennem, så melet sætter sig på kyllingen.
  3. Derefter hælder du din mandelblanding i posen og ryster det godt sammen.
  4. Nu skal du blot komme dine kyllingestykker i din Actifry (med armen) og giv det cirka 20 minutter. Du kan godt hælde en smule olie over kyllingestykkerne, hvis de skal være ekstra sprøde.
  5. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Fyld til kyllingelasagne
Skal din lasagne have et lille twist, så prøv at lave fyldet med kylling fremfor oksekød. Det kan laves i din Actifry på 20 minutter og smager fantastisk!
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager. Riv gulerødderne og hak dine hvidløg og løg. Dit peber kan du skære i tern eller strimler, alt efter hvad ud foretrækker.
  2. Skær din kylling i tern eller strimler. Kom den herefter i din Actifry sammen med dit hakkede løg og hvidløg. Steg det i 8 minutter.
  3. Herefter tilsætter du tomatpure, hakkede tomater, cremefine, peperfrugt, gulerødder og krydderier. Giv det 10 minutter.
  4. Smag til med krydderier, og herefter er dit kyllingefyld klar til at komme i lasagnen.
  5. Saml din lasagne som du plejer, og brug blot kyllingefyldet i stedet for oksekød. Det smager fantastisk!
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER