Print Recipe
Mørbrad i sennepsovs
En variant af mørbradgryde, lavet i vores alles favorit - Actifry
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 hel Svine mørbrad
  • en smule Mel
  • 1 stk Friske porrer
  • 1 helt løg
  • 1/2 lidter fløde
  • 3-4 spsk sennep
  • salt og peber
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 hel Svine mørbrad
  • en smule Mel
  • 1 stk Friske porrer
  • 1 helt løg
  • 1/2 lidter fløde
  • 3-4 spsk sennep
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Begynd med at skære din svinemørbrad i små tynde skiver. Jo tykkere du skærer dem, jo længere skal de have i din Actifry.
  2. Hæld dit mel op i en skål eller på en tallerken, og vend dine mørbradstykker i melet.
  3. Kom dem i din Actifry og giv dem 8 minutter.
  4. Skær dine løg og porrer i tern og kom dem i den Actifry. Giv dem yderligere 6 minutter.
  5. Til sidst kommer du fløde, sennep i og kører i cirka 15minutter. Smag til med salt og peber.
  6. Det hele laves med rørearmen i. Server med ris og flutes. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER