Print Recipe
Chili con carne i Actifry
Chili con carne er en klassisk gryderet. Fyldt med kød og krydderier, er det en fantastisk ret til familien. Her viser dig hvordan du laver en lækker Chili con carne i Actifry på 25 minutter.
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød Hakket eller skåret i mindre stykker
  • 1 stort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor dåse tomatpure 80 gram
  • 1 dåse bønner
  • timian
  • stødt chili
  • salt og peber
  • oregano
  • spidskommen
  • olivenolie
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød Hakket eller skåret i mindre stykker
  • 1 stort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor dåse tomatpure 80 gram
  • 1 dåse bønner
  • timian
  • stødt chili
  • salt og peber
  • oregano
  • spidskommen
  • olivenolie
Instruktioner
  1. Skær dit løg i tern, og hak hvidløget fint. Kom det i din Actifry sammen med en smule olivenolie, og giv det 2-3 minutter, indtil løgene begynder at få farve.
  2. Kom herefter dit oksekød i din Actifry og giv det 6-7 minutter. Rør gerne lidt ekstra rundt i det, så kødet ikke klumber sammen.
  3. Tilsæt tomat, tomatpure og krydderierne. Du styrer selv hvor meget krydderi du vil have i, alt efter hvor kraftig du vil have din Chili con carne. Giv det 10-15 minutter alt efter din maskine.
  4. Smag til med salt og peber. Server med kogte ris. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER

Vi elsker mexicansk mad! Og nachos er altid en af de helt store favoritter. Den cremede, smeltede ost, den stærke salsa, kombineret med de sprøde tortillachips og en god guacemole – MUMS! Findes der nogen som IKKE er vilde med det?!?
Det er en virkelig simpel ret at lave, men den er også nem at udvide. Kom lidt stegt kylling i, og drys et par friske tomatstykker, og du har lige pludselig en helt anden ret. Vi kommer her med vores bedste bud på en lækker omgang nachos med kyling, selvfølgelig lavet i Actifry.
Nachos med kylling i Actifry

Der findes rigtig mange måder at lave nachos på. Den helt simple er at tage tortilla chips og komme lidt revet ost på. Det kan være en fantastisk ting til tømmermænd, men liiiige hurtig nok til et helt måltid. Prøv derfor at lege lidt med retten, og tilsæt kyllingestykker og lidt frisk tomat. Det løfter virkelig retten!

Vi startede med at krydre vores kylling, og derefter stege den med lidt grofthakket rødløg. Derefter samlede vi vores nachos med kyllingen. Helt simpelt, lag på lag i vores Actifry. Vi brugte en helt almindelig revet cheddar. Men en simpel måde at ændre rettens samg på, er ved at prøve andre oste. Eller måske blande flere forskellige? Mulighederne er mange når du laver nachos.

Vi er ikke helt vilde med super stærk mad herhjemme, så vi bruger en mild salsa. Skal dine nachos have et ekstra spark, så kan du tilføje et par jalapenos.

Ellers er der ikke så meget at sige, andet end god fornøjelse! Vi garanterer dig at du ikke bliver skuffet. Kylling med nachos i Actifry smager fantastisk! Du kan læse hele opskriften længere nede, og se video fra da vi lavede retten.


Print Recipe
Nachos med kylling i Actifry
NACHOS! Kan det blive meget bedre? Med denne opskrift kan du lave lækre Nachos med kylling, på kun 15 minutter i din Actifry. Det bliver ikke bedre, eller nemmere. Hvis du har lyst, kan du sagtens tilføje ekstra krydderier, for at få andre smage frem i maden. God fornøjelse
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 pose tortilla chips Vi brugte de almindelige med salt.
  • 1 glas salsa Du vælger selv hvor stærk den skal være, vi brugte den milde
  • 1 helt rødløg
  • 7-8 Stk cherrytomater Skæres i stykker, og bruges som pynt på toppen
  • 1 pose Cheddar Vi købte det færdigrevne i pose. Men du kan sagtens bruge en anden ost, f.eks mozzarela
  • salt og peber
  • spidskommen
  • olivenolie
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 pose tortilla chips Vi brugte de almindelige med salt.
  • 1 glas salsa Du vælger selv hvor stærk den skal være, vi brugte den milde
  • 1 helt rødløg
  • 7-8 Stk cherrytomater Skæres i stykker, og bruges som pynt på toppen
  • 1 pose Cheddar Vi købte det færdigrevne i pose. Men du kan sagtens bruge en anden ost, f.eks mozzarela
  • salt og peber
  • spidskommen
  • olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at skære din kyling i tern. Krydder kyllingen med salt og peber + spidskommen. Hak dit rødløg fint.
  2. Kom kyllingen i din Actifry sammen med løgene (gem lidt løg til at pynte med før servering), hæld en smule olie over, og giv det 10 minutter med rørearmen i.
  3. Når din kylling er blevet stegt, hælder du det over i en skål.
    Nachos med kylling i Actifry
  4. Kom bagepapir i din Actifry gryde (og vask den eventuelt op først). Nu er du klar til at sammensætte dine nachos.
    Nachos med kylling i Actifry
  5. Vi laver den i lag, med tortillachips i bunden. Så et lag med kylling, salsa og ost. Derefter tortillachips igen, og så et lag kylling salsa og ost. Slut af med et par tortillachips og ost.
    Nachos med kylling i Actifry
  6. Giv det 5 minutter i din Actifry. Hvis du vil være sikker på at alt osten smelter, kan du dreje retten efter 2-3 minutter.
    Nachos med kylling i Actifry
  7. Server med salsa og en god guacamole. Velbekomme og god fornøjelse!
    Kylling nachos i actifry
  8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Krydrede kødboller i tomatsovs
Det næsten som Lady og Vagabonden, og så alligevel ikke. Prøv de lækre kødboller og tomatsovs sammen med frisk kogt pasta.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 tsk chilipulver Du kan tilføje mere eller mindre alt efter smag
  • 1 helt Æg
  • salt og peber
  • 200 ml Cremefine
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1/2 tske spidskommen
  • ca 100 gram revet squash
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 tsk chilipulver Du kan tilføje mere eller mindre alt efter smag
  • 1 helt Æg
  • salt og peber
  • 200 ml Cremefine
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1/2 tske spidskommen
  • ca 100 gram revet squash
Instruktioner
  1. Tag dit hakkede oksekød og bland det sammen med ægget, revet squash,hvidløg og krydderierne. Smag til med salt og peber.
  2. Form dem som små boller og kom dem i din Actifry, UDEN rørearmen. Giv dem 15 minutter.
  3. Derefter skal du tage kødboller op, komme din rørearm i og derefter komme bollerne i igen. Tilsæt så dine hakkede tomater samt cremefine. Giv det 10 minutter.
  4. Server med frisk pasta, og smag gerne til med lidt salt og peber. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Er du ligesom mig, vild med kyllingenuggets, så vil du elske den her opskrift! Super lækre, sprøde kyllingenuggets, på under 20 minutter. Alt det kræver er din Actifry, kylling og et par ingredienser som de fleste har stående i køkkenskabene. Normalt er fast food forbeholdt weekenderne, det er dyrt og ofte super usundt. Når du laver kyllingenuggets i din Actifry, er det både billigere og hurtigere. Og ærlig talt, også lidt mere lækkert.
Kyllingenuggets i Actifry

Jeg havde længe gået og savnet et alternativ til de kyllingenuggets de laver på fast food restauranterne. Jeg syntes det smager fantastisk! Men tankem om hvad de indeholder af usunde ting og sager, nager mig lidt. Så jeg besluttede mig for at prøve og lave en 100% hjemmelavet omgang kyllingenuggets i min Actifry.

Og hold da op det var lækkert! Det tager ikke mere ed 20 minutter, og så har du de sprødeste kyllingenuggets. Jeg brugte helt almindelige cornflakes som panering, og det gav en rigtig fin sprød overflade. Til at krydre kyllingestykkerne blandede jeg lidt mel sammen med salt, peber, koriander og spidskommer. Der er masser af muligheder for at spicy dine kyllingenuggets op. Man kunne jo bruge paprika, eller måske lidt chilipulver, hvis man gerne vil have det lidt stærkere. Mulighederne er mange, det er bare at prøve sig lidt frem.

Jeg startede med at skære kyllingen i mindre stykker. Jeg brugte et stykke kyllingebryst, men en kyllingeinderfilet kan også sagtens bruges. Derefter panerede jeg stykkerne. Først dyppede jeg dem i mel/krydderiblandingen, dernæst i æggene og til sidst i de knuste cornflakes. Jeg tog alle cornflakesene i en frysepose, og så knuste jeg dem deri. Så slipper du for at få knust cornflakes i hele køkkenet.

Normalt vil jeg anbefale at man laver sine kyllingenuggets i en Actifry Snacking, hvor du har den smarte trådkurv i. Det sikrer at dine nuggets bliver stegt hele vejen rundt. Jeg har en Actifry Express XL, så jeg stegte mine i bunden af gryden. Du kan læse mere om de forskellige Actifry modeller i vores Actifry guide HER. Det jeg bare gjorde var at smøre bunden med lidt olie, og så vende stykkerne halvvejs igennem stegetiden. Det fungerede helt perfekt!

Jeg spiste dem som en lille snack, med ketchup og mayonaise til. Virkelig lækkert! En dag vil jeg prøve at lave kyllingenuggets igen, sammen med hjemmelavede pommes friter. Det tror jeg bliver helt fantastisk. Og det skal selvfølgelig laves i min Actifry det hele.

Du kan læse hele opskriften herunder:

Køb en ny Actifry her

Print Recipe
Sprøde kyllingenuggets i Actifry
Som en hurtig snack, eller som en del af et større måltid. Uanset hvad du har lyst til, så er der ikke noget som lækre sprøde kyllingenuggets! Med denne opskrift kan du lave de sprødeste kyllingenuggets i din Actifry, på under 20 minutter. De velstegte saftige kyllingstykker blandet med de sprøde cornflakes, giver en fantastisk smagsoplevelse.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stk Kyllingeinderfilet Du kan også bruge et kyllingebryst
  • 1 stk Æg
  • 3-4 dl cornflakes Vigtigt - de skal være uden sukker!
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 2 dl Mel
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stk Kyllingeinderfilet Du kan også bruge et kyllingebryst
  • 1 stk Æg
  • 3-4 dl cornflakes Vigtigt - de skal være uden sukker!
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 2 dl Mel
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine ingredienser. Vi har taget alle krydderierne og blandet dem sammen med melet. Det giver en dejlig krydret smag, og sikrer at krydderier "binder" til dine kyllingestykker.
  2. Herefter skal du have knust dine cornflakes. Den nemmeste (og mindst svinene) måde at gøre det på, er ved at hælde dem i en frysepose, og så knuse dem med fingrene.
    cornflakes til actifry
  3. Dernæst tager du din kylling og skærer i mindre stykker. Sørg for at det bliver nogle fine, mundrette stykker. Er dine kyllinge nuggets for store, tager det for lang tid at tilberede. er de for små bliver det svært at få dem sprøde nok.
  4. Pisk nu dit æg i en skål, så du er klar til at panere din kylling. Start med at vende dine kyllingstykker i melet. Det sikrer at ægget kan binde ordenligt på kyllingen. Dernæst vender du dine stykker i ægget, og til sidst i dine knunste cornflakes.
    Kylling til actifry
  5. Nu er dine kyllingenuggets klar til at komme i din Actifry. De skulle gerne se nogenlunde som disse.
  6. Jeg lavede mine kyllingenuggets i Actifry Express XL. Har du en Actifry Snacking med trådkurv, er det oplagt at lave dem i kurven. Jeg valgte blot at smøre bunden af gryden med lidt olie, og så placere mine kyllingenuggets i bunden, uden rørearmen i.
  7. Start med at stege dine kyllingenuggets i 5 minutter. Herefter vender du stykkerne og steger i yderligere 5 minutter.
  8. Server dine sprøde kyllingenuggets med din favoritdip, velbekomme.
    Kyllingenuggets i Actifry
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Mexicansk mad er kendt for at være dejligt stærkt – og fyldt med grøntsager. Måske er det en af grundene til at det er blevet så populært herhjemme. Vi har været en tur i køkkenet, for at komme med vores bud på en lækker gang mexifyld til din tortilla – selvfølgelig lavet i vores Tefal Actifry
Mexicanske wraps i actifry

En af fordelene ved oksekød til tortilla, er at du kan komme RIGTIG mange grøntsager i. Normalt må man jo ikke snyde sine børn, men det her er en rigtig fin måde at få nogle grøntsager sneget ind i deres mad. I vores version puttede vi 2 forskellige peberfrugter, forårsløg, gulerødder og majs i. Men det er kun din fantasi der sætter grænser. Samtidig er jeg ikke den store fan af virkelig stærk mad, så jeg undlod at putte for stærke krydderier i. Man kunne sagtens tilføje frisk chili, eller chilipulver, hvis fyldet skal have lidt ekstra spark.

Når du har stegt fyldet færdigt i din Actifry, skal din tortilla samles. Vi købte de færdige lavede tortilla fra supermarkedet. Er man rigtig frisk, så laver man sine egne. Men det må blive næste gang. De færdiglavede smager rigtig godt. Vi varmede dem hurtigt op i ovnen, og samlede dem så på tallerkenen. Udover vores Mexifyld, tilføjede vi lidt frisk spinat, tynde avocado skiver og til sidst en smule creme fraiche.

Man kunne sagtens tilføje en stærk chilisauce hvis man vil have den stærkere, eller toppe fyldet med en omgang frisk revet cheddar. Du kan læse hele opskriften og fremgangsmåden her:

Køb en ny Actifry her

Print Recipe
Lækre Mexicanske wraps i Actifry
Med denne opskrift får du det mest fantastiske fyld til dine mexicanske wraps! Noget af det bedste ved denne opskrift, er mængden af grøntsager. Du kan virkelig få mange grøntsager klemt ind, og så smager det samtidig fantastisk. Så er der ingen undskyldninger for ikke at spise nok grøntsager.
Forberedelses tid 15 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 1 helt løg
  • 2 store Gulerødder
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 hel avocado skæres i skiver
  • 1 hel grøn peber
  • 1 hel gul peber
  • 2 stk Friske forårsløg
  • 2 teske spidskommen
  • 2 teske paprika
  • 2 teske Salt
  • 2 teske teske peber
  • frisk spinat
  • creme fraiche
Forberedelses tid 15 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 1 helt løg
  • 2 store Gulerødder
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 hel avocado skæres i skiver
  • 1 hel grøn peber
  • 1 hel gul peber
  • 2 stk Friske forårsløg
  • 2 teske spidskommen
  • 2 teske paprika
  • 2 teske Salt
  • 2 teske teske peber
  • frisk spinat
  • creme fraiche
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager. Skyl og skær dem i mindre stykker, så de er klar til at komme i din Actifry.
    Actifry grøntsager
  2. Herefter putter du dine løg tern i din Actifry, sammen med krydderierne. Lad maskinen køre i 7 minutter, indtil løgene begynder at få lidt farve.
    Løg i actifry
  3. Når dine løg har fået lidt farve, stopper du maskinen og tilsætter dit oksekød. Husk at smuldre kødet i mindre stykker, så armen nemmere kan få det med rundt. Nu skal du også tilsætte din tomatpure og lade maskinen køre i 7 minutter igen. Kødet skal stege og begynde at få den fine brune farve.
  4. Tilsæt nu alle dine grøntsager på én gang. Det lyder voldsomt, men bare rolig, armen skal nok sørge for at få det fint fordelt. Herefter steger du det hele i 5 minutter mere.
  5. Vi brugte ovnen til at varme tortilla-pandekagerne, de skal kun have et par sekunder, så de når at blive dejlig varme.
  6. Server dine wraps med mexifyldet, avocado, spinat og creme fraiche. Velbekomme.
    Mexifyld actifry
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER