Print Recipe
Risret med oksekød i Actifry
20 minutter. Længere tid behøver det ikke at lave lækker mad. Vi viser dig her, hvordan du laver en lækker risret med oksekød i din Actifry.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 hele peberfrugt
  • 2 hele rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse majs
  • 300 gram ris Juster efter behov
  • 1 brev tacokrydderi
  • 1 glas salsa Du bestemmer selv hvor stærkt
  • salt og peber
  • 4 spsk soya
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 hele peberfrugt
  • 2 hele rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse majs
  • 300 gram ris Juster efter behov
  • 1 brev tacokrydderi
  • 1 glas salsa Du bestemmer selv hvor stærkt
  • salt og peber
  • 4 spsk soya
Instruktioner
  1. Start med at snitte dine grøntsager. Du bestemmer selv hvor fint, eller grovt, du vil have dem. Sæt vand over i en gryde, og kog dine ris.
  2. Smuldr din oksefars i mindre stykker, ned i din Actifry. Tilsæt alle dine grøntsager, og krydderierne. Giv det 10 minutter med armen i.
  3. Tilsæt herefter din soya og salsa, samt dine kogte ris. Giv det hele 10 minutter i din Actifry, og så er du klar til at spise!
  4. Du kan eventuelt bruge andre, eller flere grøntsager end nævnt. Det er kun din fantasi som sætter grænsen. Velbekomme!

Det er nemt, sundt og billigt at spise wok mad, og i din Actifry bliver det hele lige lidt nemmere. Denne ret er velsmagende, nem at lave og så tager den kun 20 minutter i din Actifry.  En af fordelene ved en wokret, er at du kan komme stort set alle grøntsager i. Så den er fantastisk til at få ryddet op i grøntsagsskuffen. Vi har i denne opskrift brugt den nemme løsning, og købt en wokblanding fra frost. Hvis du ikke har noget i mod at din mad er stærk, kan du sagtens tilføje chilipulver, for at give retten et ekstra spark.
Kylling wok i Actifry

Vi startede som altid med at forberede de forskellige ingredienser. Da vi havde snydt lidt med grøntsagerne, og købt en pose wokblanding fra frost, gik det ekstra hurtigt denne gang.

Vi skar vores forårsløg i grove stykker. Normalt ville jeg hakke dem fint, men da det er til en omgang wok, så syntes jeg godt at det kan bære at grøntsagerne er lidt mere grove. Det samme med hvidløgene. De blev også hakket noget grovere end jeg plejer. De kommer i retten fra start, så der er masser af tid til at de kan ligge og afgive smag.

Kyllingen skar jeg ud i tern, men her kunne man ligeså godt have skåret dem i strimler. Strimler passer måske bedre til nudlerne, så du ikke får en stor “klump” kylling. Det må bliver sådan næste gang! For det er i hvert fald ikke sidste gang vi laver denne ret. Det er simpelthen bare så nemt i en Actifry. Vi brugte i alt 5 minutter på forberedelse, og så tog tilberedningen kun 20 minutter.

Da vi havde forberedt de forskellige ingredienser, kom vi dem i Actifryen over et par omgange. Du kan læse opskriften længere nede på denne side. For at få lidt ekstra smag i retten, brugte vi en karrypasta. Den vi brugte var den røde, som vi havde købt i Føtex. Karrypasta er en slags púre, som typisk består af chili, ingefær og hvidløg. Det giver en dejlig stærk smag, uden at blive for stærk.

Nudlerne vi brugte var helt almindelige nudler, købt i et supermarked. Husk at de skal koges i en gryde før du tilføjer dem til retten. De skal kun i din Actifry i de sidste 5 minutter af tilberedningen. Det er vigtigt at du beholder rørearmen i din Actifry i, under hele tilberedningen, da den så vil sørge for at blande alle ingredienserne fint sammen.

Derudover er der ikke så meget at sige, udover god fornøjelse! Du bliver ikke skuffet, det smager bare så lækkert. Du kan læse hele opskriften nederst på siden, hvor der også er lidt billeder, eller i videoen lige under her.


Print Recipe
Så nemt laver du lækker wok i Actifry
Wok er sundt og dejligt - og kan være sprækfyldt med grøntsager! En dejlig nem ret, som ikke tager lang tid at lave i din Actifry.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling
  • 500 gram wokblanding Friske grøntsager kan selvfølgelig også bruges
  • 3 fed hvidløg
  • 3 hele forårsløg
  • 4 spsk soya
  • 250 gram Nudler Skal koges i mens du steger kyllingen og grøntsagerne
  • 3 teske karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling
  • 500 gram wokblanding Friske grøntsager kan selvfølgelig også bruges
  • 3 fed hvidløg
  • 3 hele forårsløg
  • 4 spsk soya
  • 250 gram Nudler Skal koges i mens du steger kyllingen og grøntsagerne
  • 3 teske karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at gøre din kylling klar. Vi brugte kyllingeinderfilet, som vi skar i tern. Du kan også vælge at skære kyllingen i strimler, hvis du hellere vil det.
    Kylling wok i Actifry
  2. Herefter kan du forberede dine grøntsager. Hak dine forårsløg og dine hvidløg. Det gør ikke noget at de bliver hakket groft. Men hvis du foretrækker dem finthakkede, gør du selvfølgelig bare det.
  3. Kom nu dine kyllingestykker i din Actifry, sammen med dine forårsløg, hvidlæg og 3 teskefulde karrypasta. Steg det herefter i 5 minutter. Du skal beholde rørearmen i under hele opskriften, da den så vil sørge for at blande det hele godt sammen.
    Kylling wok i Actifry
  4. Sæt nu en gryde med vand over, som du kan koge dine nudler i. De skal typisk koges i 4-5 minutter. Du kan koge dem når som helst under tilberedningen, da de først skal med i maskinen de sidste 5 minutter.
  5. Når dine kyllingestykker har fået 5 minutter, tilsætter du din wokblanding, soya, kokosmælk og en smule salt og peber. Giv det hele 10 minutter yderligere.
  6. Til sidst skal du hælde dine kogte nudler ned til resten af ingredienserne i din Actifry, og stege i 5 minutter.
  7. Herefter er retten klar. Alt i alt bør det tage 20 minutter at tilberede retten. Velbekomme
    Wok ret i Actifry
  8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Hjemmelavede forårsruller i Actifry
Lækker opskrift på hjemmelavede forårsruller i Actifry. Dejlig hyggeligt projekt, du kan lave med familien. Eller en aften hvor du vil forkæle dig selv lidt ekstra.
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 10 ark forårsrullepapir
  • 1 helt hvidkål fint snittet
  • 2 hele løg finthakket
  • 5 hele Gulerødder groft revet
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk soya
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Sukker
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 10 ark forårsrullepapir
  • 1 helt hvidkål fint snittet
  • 2 hele løg finthakket
  • 5 hele Gulerødder groft revet
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk soya
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Sukker
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager skyl dem, og skær dem i passende stykker.
  2. Kom alle dine grøntsager i din Actifry og tilsæt olie, salt, soya og sukker. Giv det 20 minutter.
  3. Kom hefter dine stegte grøntsager i en anden skål.
  4. Tag et ark forårsrullepapir og kom fyldet i. Fold forårsrullen sammen og pensel den med olivenolie.
  5. Kom dine samlede forårsruller i din Actifry og steg dem i 5 minutter. (det kan godt være en god ide at lave dem 3-4 styk af gangen)
  6. Har du en snacking Actifry kan du passende lave fyldet i gryden, og dine færdige forårsruller i snacking kurven. Laver du forårsrullerne i selve gryden, så huske at flytte lidt rundt på dem.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Ananas kylling i Actifry
Er du også vild med ananas? Prøv det sammen med kylling i denne fantastiske kyllingeret. Den kan laves på cirka 20 minutter og du får en dejlig ret, som smager lidt af sommer
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kyllingebryst skæres i tynde strimler
  • 250 gram Ananas i tern fra dåse
  • 2 skefulde soya
  • 2 skefulde ananassaft Brug saften fra din dåse ananas
  • 1 skefuld majsmel
  • 1 teske stødt ingefær
  • 1 teske karry
  • 2 skefulde Olie
  • 250 ml vand
  • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kyllingebryst skæres i tynde strimler
  • 250 gram Ananas i tern fra dåse
  • 2 skefulde soya
  • 2 skefulde ananassaft Brug saften fra din dåse ananas
  • 1 skefuld majsmel
  • 1 teske stødt ingefær
  • 1 teske karry
  • 2 skefulde Olie
  • 250 ml vand
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine kyllingebryster. De skal skæres i tynde strimler.
  2. Herefter vender du dem i majsmelet, sammen med salt og peber ( lav en "melblanding" bestående og majsmelet og salt/peber)
  3. Læg dine kyllingestykker i din Actifry og tilsæt olien. Steg dem i 5 minutter.
  4. I mens kan du tage din ananas, og lade den dryppe af. Husk at gemme saften! Den skal du bruge om lidt.
  5. Når din Actifry har kørt i de første 5 minutter, åbner du låget og tilføjer karry, ingefær og ananas. Rør herefter rundt så det hele blandes, og lad det trække i cirka 5 minutter.
  6. Hæld nu din soya og vand i gryden. Tag din ananassaft og rør en spsk majsmel sammen med den. Hæld det i gryden.
  7. Lad det hele stege i 5 minutter mere. Nu bør din kylling være gennemstegt og dejlig saftig. Smag eventuelt til med lidt salt og peber. Herefter er rettet klar til at blive serveret.
  8. Spis den som den er, eller server den sammen med kogte ris. Velbekomme.
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Selleri fritter i Actifry
Har du brug for et sundt alternativ til traditionelle pomfritter, er disse selleri fritter oplagte. Nemme at lave, og samtidig rigtig sunde. Kan laves på 25 minutter i din Actifry
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1,5 kg knoldselleri
  • 1 ske olivenolie
  • 2 ske soya
  • 2 ske sesamfrø
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1,5 kg knoldselleri
  • 1 ske olivenolie
  • 2 ske soya
  • 2 ske sesamfrø
Instruktioner
  1. Start med at skære skrællen af din selleri. Det kan godt være svært med en almindelig skræller, så du kan med fordel bruge en skarp kniv.
  2. Skær herefter din selleri i "pomfritstave"
  3. Kom dine selleristave i din Actifry og tilsæt nu olivenolie og soya. Giv dem 20 minutter i maskinen.
  4. Herefter åbner du låget og tilsætter dine sesamfrø. Kør herefter i 5 minutter mere.
  5. Server dine lækre selleri fritter til et godt stykke kød. Eller brug dem som en sund snack med en lækker dip til. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER