Print Recipe
Nem Müsli i Actifry
Elsker du også en lækker müsli til at toppe dine havregryn, yoghurt eller skyr? Så bliver du glad for at læse hvor nemt det er at lave din egen. Alt du skal bruge er lidt honning, havregryn og dine favoritnødder
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 dl mandler
  • 1 dl hasselnødder
  • 2 dl grovvalsede havregryn
  • 3 Spsk honning
  • 1 dl solsikkerkerner
  • 1 dl frø (hør, chia) Du kan selv vælge hvilke frø du vil have i
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 dl mandler
  • 1 dl hasselnødder
  • 2 dl grovvalsede havregryn
  • 3 Spsk honning
  • 1 dl solsikkerkerner
  • 1 dl frø (hør, chia) Du kan selv vælge hvilke frø du vil have i
Instruktioner
  1. Start med at putte honningen i din Actifry, og lade den varme i ca 3 minutter. Det fordeler honningen i maskinen, og sørger for at den rigtig binder til resten af ingredienserne
  2. I mens maskinen kører, kan du hakke dine nødder og mandler. Du bestemmer helt selv hvor fint du vil hakke dem. Jo større stykker, jo "grovere" müsli. Det er helt op til dig.
  3. Når honningen er blevet varm, og dine øvrige ingredienser er hakket, skal det hele ned i din Actifry.
  4. Lad det hele stege i maskinen i ca. 15 minutter. Herefter skal din friske müsli blot afkøles, og så er den klar til at spises. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Hjemmebagte boller i Actifry
Er der noget som duften af hjemmebagte boller? Med denne lækre opskrift kan du nemt og hurtigt bage friske boller i din Actifry. Den kræver lidt forberedelsestid, men det er hele ventetiden værd
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Ventetid 6 Timer
Antal personer
Boller
Ingredienser
  • 25 gram gær
  • 2,5 dl vand
  • 1 teske Salt
  • 1 teske Sukker
  • 1 spiseske havregryn Kan udelades
  • 1 spiseske solsikkerkerner Kan udelades
  • 400 gram hvedemel
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Ventetid 6 Timer
Antal personer
Boller
Ingredienser
  • 25 gram gær
  • 2,5 dl vand
  • 1 teske Salt
  • 1 teske Sukker
  • 1 spiseske havregryn Kan udelades
  • 1 spiseske solsikkerkerner Kan udelades
  • 400 gram hvedemel
Instruktioner
  1. Til at starte med skal du have lavet dejen. Gør det gerne dagen før, da de skal have i minimum 6 timer.
  2. Tag en stor skål frem, og start med at opløse gæren i vandet.
  3. Rør melet i vandet indtil du får en fast masse. Herefter kan du tilføje salt og sukker, og eventuelt havregryn og solsikkekerner.
  4. Dæk dejen til i skålen og lad den hæve i minimum 6 timer. Du kan med fordel lave dejen om aftenen, så er du klar til at bage friske boller morgenen efter
  5. Når dejen har hævet, skal bollerne i din Actifry. Start med at tage armen ud af din Actifry. Den skal ikke bruges.
  6. Form dejen til boller, og placer dem i bunden af din Actifry.
  7. Giv dem først 8-10 minutter, alt efter størrelsen på dem. Flyt herefter lidt rundt på dem (så de ikke sætter sig fast i bunden)
  8. Og giv dem så 8-10 minutter mere.
  9. Så er der ikke andet tilbage, end at hælde en dejlig varm kop kaffe op, og nyde dine lune friskbagte boller. Velbekomme
  10. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER