Print Recipe
Laks med rissalt (Actifry Snacking)
Husker du at spise fisk flere gange om ugen? Hvis ikke så skulle du næsten tage at prøve denne lækre opskrift. Laks med rissalat, lavet i Actifry
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk laksebøffer
  • 2 dl bruneris
  • 1 rød peberfrugt skæres i tern
  • 3 hel forårsløg fint snittet
  • 2 spsk ristede sesamfrø
  • 2 spsk koriander finthakket
  • 1 spsk sesamolie
  • 3 spsk risvineddike
  • 1 tske Sukker
  • salt og peber
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk laksebøffer
  • 2 dl bruneris
  • 1 rød peberfrugt skæres i tern
  • 3 hel forårsløg fint snittet
  • 2 spsk ristede sesamfrø
  • 2 spsk koriander finthakket
  • 1 spsk sesamolie
  • 3 spsk risvineddike
  • 1 tske Sukker
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at koge dine ris i 35 minutter.
  2. Pisk sesamolie, risvineddike, sukker, salt og peber sammen til en dressing. Vend den med de lune ris.
  3. Tilsæt herefter peberfrugt, forårsløg, ristet sesamfrø og koriander.
  4. Placer dine laksebøffer i snackingkurven i din Actifry. Krydr dem med salt og peber og steg dem i cirka 10 minutter.
  5. Server laksen med din rissalat.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Snacking. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Oksekød med sesam og broccoli
Fantastisk velsmagende ret med oksekød og grøntsager. Nem at lave - din Actifry klarer det meste for dig.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød F.eks flank steak eller okseklump i tyndeskiver
  • 1 ske Olie
  • 1 lille løg skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt skåret i skiver uden indmad
  • 3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
  • 2 tsk frisk ingefær finthakket
  • 20 cl oksebouillon
  • 3 ske sojasauce
  • 1 ske sesamolie
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk koldt vand
  • 1/2 tsk chiliflager brug mere eller mindre, alt efter hvor stærk retten skal være
  • 200 gram broccoli
  • 4 tsk ristede sesamfrø
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød F.eks flank steak eller okseklump i tyndeskiver
  • 1 ske Olie
  • 1 lille løg skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt skåret i skiver uden indmad
  • 3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
  • 2 tsk frisk ingefær finthakket
  • 20 cl oksebouillon
  • 3 ske sojasauce
  • 1 ske sesamolie
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk koldt vand
  • 1/2 tsk chiliflager brug mere eller mindre, alt efter hvor stærk retten skal være
  • 200 gram broccoli
  • 4 tsk ristede sesamfrø
Instruktioner
  1. Kom kødet i din Actifry, tilsæt olie og giv det 8-9 minutter til kødet er let stegt. Kom herefter kødet over på en tallerken.
  2. Læg dine løg og peberfrugt i din Actifry og steg dem i 10 minutter.
  3. Tilsæt hvidløg samt ingefær og lad det stege i yderligere 3 minutter.
  4. Nu tager du en lille skål og blander oksebouillon, sojasauce, sesamolie, honning, vand og dine chiliflager.
  5. Hæld blandingen i din Actifry sammen med kødet. Tilsæt broccoli og steg det hele i 5 minutter.
  6. Server retten på tallerkener og slut af med at drysse med sesamfrø. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER